Privat omvisning i Ubeda

Mulighet for gratis avbestilling
Førerhunder/tjenestedyr er velkomne

Jeg tilbyr deg en ekte reise gjennom tiden for å finne oss på midten av 1500-tallet og oppdage byen Ubeda, klassifisert som et verdensarvsted for sitt renessansedistrikt. Kretsen inkluderer selvfølgelig de viktigste monumentene i byen, men den inkluderer også steder mindre besøkt av turister. Siden gruppen er liten, liker jeg å samhandle med de besøkende, stille dem spørsmål og få dem til å delta. I tillegg kan kretsen modifiseres etter deltakernes smak og ønsker. For eksempel kan jeg insistere mer på et monument, en stil eller en historieperiode. Jeg kan også endre kretsen og vise andre deler av byen, for eksempel San Lorenzo-distriktet eller Santiago-sykehuset. Til slutt, på slutten av kurset, tilbyr jeg deg en valgfri olivenoljesmaking, en skikkelig fordypning i regionens flaggskipprodukt. Dette utvekslingsøyeblikket er veldig lærerikt og setter stor pris på av besøkende.

Inkludert

  • Inngangsbillett til El Salvador-kapellet

Øvrig informasjon

Tilpasset rullestolbrukere

Spedbarn og små barn kan trilles i en barnevogn eller sportsvogn

Tjenestedyr er tillatt

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Det finnes transportalternativer for rullestolbrukere

Informasjon om turen

Sted

Startsted
Plaza de Santa Lucía, Pl. de Sta. Lucía, Úbeda, 23400
Møtepunktet er belvedere som grenser til Santa Lucia-plassen. For de som kommer med bil, er det gratis parkering i Calle Redonda de Miradores. Når du har parkert, er møtepunktet rett ved siden av, bare gå litt opp til toppen av parkeringsplassen.
Endepunkt
Plaza de Andalucía, Úbeda, 23400
Turen ender på Andalusia-plassen. Derfra har besøkende flere alternativer: ta Mesones Street hvor det er mange butikker og butikker, gå tilbake til startpunktet gjennom Corredera Street eller gå tilbake til starten av turen.

Spørsmål og svar





Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

Billetter og priser