Privat guidet tur i Ubeda

Mulighed for gratis afbestilling
Servicedyr er velkomne

Jeg tilbyder dig en rigtig rejse gennem tiden for at finde os i midten af det 16. århundrede og opdage byen Ubeda, der er klassificeret som et verdensarvssted for sit renæssancedistrikt. Kredsløbet omfatter selvfølgelig byens vigtigste monumenter, men det omfatter også steder, der er mindre besøgt af turister. Da gruppen er lille, kan jeg godt lide at interagere med de besøgende, stille dem spørgsmål og få dem til at deltage. Derudover kan kredsløbet modificeres efter deltagernes smag og ønsker. For eksempel kan jeg insistere mere på et monument, en stilart eller en periode i historien. Jeg kan også ændre kredsløbet og vise andre dele af byen, såsom San Lorenzo-distriktet eller Santiago-hospitalet. Til sidst, i slutningen af kurset, tilbyder jeg dig en valgfri olivenoliesmagning, en ægte fordybelse i regionens flagskibsprodukt. Dette øjeblik med udveksling er meget lærerigt og værdsat af besøgende.

Hvad er inkluderet?

  • Indgangsbillet til El Salvador-kapellet

Yderligere oplysninger

Kørestolsegnet

Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

Servicedyr er tilladt

Der er adgang til offentlig transport i nærheden

Transportmulighederne er tilgængelige for kørestolsbrugere

Oplysninger om turen

Placering

Afgangssted
Plaza de Santa Lucía, Pl. de Sta. Lucía, Úbeda, 23400
Mødestedet er Belvedere, der støder op til Santa Lucia-pladsen. For dem, der ankommer i bil, er der gratis parkering i Calle Redonda de Miradores. Når du har parkeret, er mødestedet lige ved siden af, bare gå lidt op til toppen af parkeringspladsen.
Slutsted
Plaza de Andalucía, Úbeda, 23400
Turen slutter på Andalusien-pladsen. Derfra har besøgende flere muligheder: Tag Mesones Street, hvor der er mange butikker og butikker, vend tilbage til udgangspunktet gennem Corredera Street eller gå tilbage til starten af turen.

Ofte stillede spørgsmål





Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser