Bezoek aan de olijfgaard met olieproeven en proeven

Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

Beleef een unieke ervaring tussen onze olijfgaarden en geniet van de gastronomie en hoekjes van Oliete. Een unieke kans om je te verdiepen in het project om eeuwenoude olijfbomen te herstellen en meer te weten te komen over de eigenschappen en categorieën van onze extra vierge olijfolie (Beste DOP Bajo Aragón-olie in 2020, 2022 en 2024).

Wij zijn een ondersteunend, sociaal en duurzaam plattelandsontwikkelingsproject. De opbrengst van deze bezoeken gaat naar het project om dorre olijfbomen in Oliete te herstellen.

Dit stelt ons in staat buitengewone dingen te doen, zoals het genereren van werkgelegenheid, het vestigen van bevolking in plattelandsgebieden en het openhouden van basisvoorzieningen zoals scholen.

Dit is inbegrepen

  • Alle toeslagen en belastingen

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Privé-vervoer

    Aanvullende informatie

    Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

    Hulpdieren toegestaan

    Geschikt voor alle condities

    Huisdieren zijn om gezondheidsredenen niet toegestaan in de proeverij en degustatieruimte. Tijdens het bezoek aan de olijfgaard zijn ze van harte welkom.

    Niet rolstoeltoegankelijk

    Locatie

    Vertrekpunt
    Apadrinaunolivo.org, Oliete, 44548
    Het ontmoetingspunt is onze oliemolen, die zich bij de ingang van de stad bevindt. Het is zeer herkenbaar aan de kleurrijke muurschildering. Wij wachten op u op de boulevard tegenover waar u zonder problemen uw auto kunt parkeren.
    Eindpunt
    Apadrinaunolivo.org, Oliete, 44548

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen