Hola Barcelona Travel Card

Reis onbeperkt met de metro, tram en bus door Barcelona

4,6 · Geweldig(3048 beoordelingen)
Gratis annuleren beschikbaar

De Hola Barcelona Travel Card is een pas die je twee of meer dagen onbeperkt gebruik laat maken van het openbaar vervoer op het geïntegreerde centrale spoorwegnet. Zo kun je Barcelona gemakkelijk en flexibel verkennen met elke tram, bus of metro die wordt beheerd door het Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), het stadsnetwerk Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) en de RENFE, het netwerk van voorstedelijke treinen. Je kunt deze pas ook gebruiken om van het luchthaven van Barcelona naar het stadscentrum en weer terug te reizen.

Redenen voor een bezoek

  • Een goedkope en flexibele manier om de stad te verkennen
  • Onbeperkt reizen met het openbaar vervoer
  • Een gemakkelijke manier om tijd en geld te besparen tijdens je reis

Dit is inbegrepen

  • Vervoerspas (2, 3, 4 of 5 dagen)
  • Metroverbinding tussen de luchthaven en het stadscentrum

Aanvullende informatie

Je kunt je pas rechtstreeks afhalen bij een rode TMB-automaat, die in alle metrostations aanwezig zijn. Druk op het apparaat op de knop 'voucher' en typ het 13-cijferige nummer in dat zich onder de barcode bevindt om je Hola Barcelona Travel Card af te drukken.

Deze vervoerspas voor Barcelona biedt onbeperkt reizen met de metro, bus en het overige openbaar vervoer in Barcelona gedurende twee, drie of vijf opeenvolgende dagen.

Je kunt je pas op elk moment van de dag gebruiken en vanaf de eerste keer dat je hem gebruikt, kun je twee, drie, vier of vijf dagen onbeperkt reizen. De pas is ook geldig om van de luchthaven van Barcelona naar het centrum en weer terug te reizen.

Houd er rekening mee dat de voucher slechts één keer kan worden ingewisseld. Eenmaal ingewisseld, ontvang je het enige ticket. Houd dit ticket bij je zolang de pas geldig is.

Neem je ticket mee naar de attractie.

Locatie

Vertrekpunt
Barcelona
Volg deze instructies om een gedrukte versie van je Barcelona Travel Card te ontvangen: - ga naar een willekeurig metrostation en vind de rode TMB-machines - druk op de knop met de tekst 'Voucher' - typ het 13-cijferige nummer onder de streepjescode in Gebruik niet de algemene kaartpin, maar volg de genoemde aanwijzingen.

Beoordelingen van gebruikers

4,6 · Geweldig(3048 beoordelingen)
De moeite waard
4.5
Faciliteiten
4.5
Kwaliteit dienstverlening
4.5
Gemakkelijk te bereiken
4.5

Wat gasten het best vonden

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen