7-dagars rundtur på den franska vägen Saint James från Sarria

Gratis avbokning finns tillgängligt

Denna resa är utformad så att du intensivt kan njuta av upplevelsen av Camino de Santiago, även om du bara har några dagar på dig. De sista 110 kilometerna av den franska vägen från Sarria kommer att erbjuda dig den bästa pilgrimsatmosfären omgiven av en magisk lantlig miljö.

Du kommer att gå genom frodiga skogar av kastanjer och ekar, gamla vittnen om pilgrimernas passage till Compostela. Spannmålsmagasin, eremitage och kors kommer att leda dina steg genom gröna ängar och små byar som avslöjar vikten av jordbruk i Galicien.

Du kommer att ha till ditt förfogande alla nödvändiga tjänster för en upplevelse på tio, inklusive de bästa rekommendationerna av restauranger där du kan njuta av galicisk mat tillsammans med en mycket fräsch Estrella Galicia, den bästa belöningen i slutet av varje steg.

En väg att koppla av, lära, reflektera, lära känna dig själv bättre och förbättra dig själv, men också att skratta, bli kär, få vänner... Du kommer att vilja upprepa!

Detta ingår

  • Pilgrimslegitimation: Få din officiella legitimation att stämpla vid varje steg av resan.
  • Reseförsäkring: Omfattande täckning för utlänningar, vilket säkerställer sinnesfrid under resan.
  • Bagagetransport: Bagagetransporttjänst mellan etapperna så att du kan gå utan last.

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Flyg

    Övrig information

    Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Ej rullstolsanpassat

    Ta med dig biljetten till sevärdheten.

    Plats

    Avgår från
    Sarria, Sarria, 27600
    Du börjar din Camino Frances från den historiska staden Sarria, i provinsen Lugo. En plats där du kan njuta av att gå genom dess gator, upptäcka dess monument eller koppla av på en av dess terrasser med pilgrimsatmosfär. Sedan för att vila. Nästa dag börjar din resa!
    Slutplats
    Santiago de Compostela, Santiago de Compostela
    Du är i Santiago! Känn dig glad och stolt över att ha genomfört din Camino. Nu återstår bara att samla Compostela och njuta av en otrolig dag för att lära känna den galiciska huvudstaden. Du kan återvända hem, njuta av en dag till i Santiago eller till och med fortsätta ditt äventyr till Finisterre.

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser