7-daagse tour van de Franse Jacobsweg vanuit Sarria

Gratis annuleren beschikbaar

Deze reis is zo ontworpen dat je intens kunt genieten van de ervaring van de Camino de Santiago, ook al heb je maar een paar dagen. De laatste 110 kilometer van de Franse Weg vanuit Sarria bieden je de beste pelgrimssfeer, omringd door een magische landelijke omgeving.

Je wandelt door weelderige bossen met kastanje- en eikenbomen, oude getuigen van de pelgrimstocht naar Compostela. Graanschuren, kluizen en kruisen leiden je door groene weiden en kleine dorpjes die het belang van de landbouw in Galicië onthullen.

Je hebt alle noodzakelijke diensten tot je beschikking voor een ervaring van tien, inclusief de beste aanbevelingen van restaurants waar je kunt genieten van de Galicische keuken, vergezeld van een zeer verse Estrella Galicia, de beste beloning aan het einde van elke etappe.

Een pad om de verbinding te verbreken, te leren, na te denken, jezelf beter te leren kennen en te verbeteren, maar ook om te lachen, verliefd te worden, vrienden te maken... Je zult het willen herhalen!

Dit is inbegrepen

  • Bagagevervoer: bagagevervoer tussen de etappes, zodat u zonder lading kunt lopen.
  • Reisverzekering: Uitgebreide dekking voor buitenlanders, zodat u tijdens de reis gemoedsrust heeft.
  • Pilgrim's Credential: Ontvang uw officiële credential om tijdens elke fase van de reis af te stempelen.

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Vluchten

    Aanvullende informatie

    Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Geschikt voor alle condities

    Niet rolstoeltoegankelijk

    Neem je ticket mee naar de attractie.

    Locatie

    Vertrekpunt
    Sarria, Sarria, 27600
    Je begint je Camino Frances vanuit het historische stadje Sarria, in de provincie Lugo. Een plek waar u heerlijk door de straten kunt wandelen, de monumenten kunt ontdekken of kunt ontspannen op een van de terrassen met een pelgrimssfeer. Dan om uit te rusten, de volgende dag begint je reis!
    Eindpunt
    Santiago de Compostela, Santiago de Compostela
    Je bent in Santiago! Voel je blij en trots dat je je Camino hebt voltooid. Nu rest alleen nog het verzamelen van de Compostela en genieten van een ongelooflijke dag om de Galicische hoofdstad te leren kennen. Je kunt naar huis terugkeren, nog een dag in Santiago genieten of zelfs je avontuur naar Finisterre voortzetten.

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen