Enkele reis privétransfer van/naar de luchthaven van Vigo

Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

Taxi2Spain biedt de beste service via een gemakkelijke, snelle en veilige manier om een taxi te boeken. 365 dagen per jaar kunnen we u op een punctuele en ongecompliceerde manier van en naar het vliegveld brengen.

Onze chauffeurs zijn professionals en passen zich aan het aantal passagiers en het volume bagage aan, zodat u comfortabel van uw transfer kunt genieten. Onze huis-aan-huisdienst is gepersonaliseerd. Er zal altijd een bestuurder met het bedrijfslogo zijn die een naamplaatje met uw naam draagt en die op u wacht zodat u zich veilig en beschermd kunt voelen.

Aangezien we een ervaren bedrijf zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over geavanceerde landingen of vertragingen, omdat we alle informatie van uw luchtvaartmaatschappij hebben en tot 45 minuten op de luchthaven wachten zonder extra kosten.

Onze klantenservice is altijd open, 24 uur per dag, 7 dagen per week om u te voorzien van alle informatie die u nodig hebt om eventuele twijfel weg te nemen, terwijl u altijd contact houdt.

Dit is inbegrepen

  • Privé-vervoer
  • Voertuig met airco
  • Alle toeslagen en belastingen

Aanvullende informatie

Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

Hulpdieren toegestaan

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Er zijn speciale kinderzitjes beschikbaar

Geschikt voor alle condities

Locatie

Eindpunt
Vigo, Vigo

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen