Unieke ervaring in een traditionele bergwijnmakerij met proeverij

Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

De middeleeuwse wijnmakerij is veel meer dan alleen een plaats; Het is een juweel waar de wijntraditie en het rijke erfgoed van onze voorouders samenkomen.

Terwijl we de eeuwenoude muren betreden, dompelen we ons onder in een universum van ontdekking en verwondering, waar elke hoek een verhaal vertelt dat door de tijd is vergeten. Deze wijnmakerij dateert uit het begin van de 16e eeuw en is zorgvuldig gerestaureerd om bezoekers een onvergetelijke zintuiglijke ervaring te bieden.

Van wijnbouwmethoden tot de ingewikkelde fermentatieprocessen: elk aspect van de wijnproductie ontvouwt zich voor ons als een schat die wacht om ontdekt te worden. Deze unieke ervaring verbindt ons met onze culturele wortels en nodigt ons uit om na te denken over onze relatie met het verleden, en herinnert ons aan het belang van het behouden en eren van onze geschiedenis voor de komende generaties.

Dit is inbegrepen

  • Proeverij van een roséwijn en een rode wijn van de druivensoort rufete.
  • Alle toeslagen en belastingen
  • Verkoop van biologische producten uit de regio
  • Proeverij van 100% met eikels gevoede Iberische salchichón en chorizo met dorpsbrood en olijven afhankelijk van het seizoen

Aanvullende informatie

Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

Hulpdieren toegestaan

Geschikt voor alle condities

Niet rolstoeltoegankelijk

Neem je ticket mee naar de attractie.

Locatie

Vertrekpunt
La Bodega Medieval, San Martín del Castañar, 37659
Als u vanaf het stadhuisplein richting de kerk loopt, bevindt de middeleeuwse wijnmakerij zich halverwege een steegje aan de rechterkant.
Eindpunt
La Bodega Medieval, San Martín del Castañar, 37659

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen