Giant Turtle Watching og Lava Tunnels Tour

Mulighet for gratis avbestilling

Er du klar til å leve et uforglemmelig eventyr på de fantastiske Galapagosøyene? Vi inviterer deg til å oppdage Galapagos Frontier-reservatet, et naturlig paradis hvor du kan møte ansikt til ansikt med de legendariske gigantiske skilpaddene og utforske de mystiske lavatunnelene i deres naturlige tilstand.

Vår naturforskerguide, med mer enn 30 års erfaring, tar deg med på en fascinerende reise gjennom den endemiske skogen på Galapagos. Pust inn den friske luften og la deg omslutte av den sprudlende floraen og faunaen som omgir deg. På hvert trinn vil du være vitne til den unike skjønnheten til endemiske arter som ugler, kanarifugler og de berømte Darwins finker.

Men det er ikke alt. Fordyp deg i en fantastisk underjordisk verden når du går inn i lavatunnelene. Beundre de imponerende formasjonene av stalaktitter og stalagmitter som har blitt smidd gjennom tusenvis av år. Oppdag de geologiske hemmelighetene til Galapagosøyene når du kommer over den grasiøse Tito Alva-uglen.

Inkludert

  • Kaffe og/eller te

Øvrig informasjon

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Spesialseter for spedbarn er tilgjengelige

Ikke anbefalt for reisende med ryggskader

Ikke anbefalt for reisende med hjerteproblemer

Reisende bør minst være i moderat god fysisk form

Sted

Startsted
Galapagos frontier, guayabillos, Santa Cruz, 200105
Ligger i byen Guayabillos, 15 minutter fra Puerto Ayora, kan du ta en taxi til reservatet kalt Galapagos grense eller ankomme med sykkel.
Endepunkt
Galapagos frontier, guayabillos, Santa Cruz, 200105

Spørsmål og svar





Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

Billetter og priser