Walvisexcursie en bezoek aan Isla de la Plata

Gratis annuleren beschikbaar

Ontdek de majesteit van de oceaan met onze spannende tour naar het eiland La Plata en walvissen spotten!

Dompel jezelf onder in de natuurlijke schoonheid van de Ecuadoriaanse kust terwijl we naar het fascinerende eiland La Plata varen, bekend als de Kleine Galapagos. Laat je betoveren door de diversiteit van het zeeleven terwijl je het kristalheldere water verkent dat dit paradijselijke eiland omringt. Met een beetje geluk kun je een verscheidenheid aan zeedieren spotten, waaronder zeeschildpadden, zeeleeuwen en een ongelooflijke verscheidenheid aan exotische vogels.

Maar de echte opwinding begint wanneer we de zee op gaan op zoek naar majestueuze bultruggen. Geniet van de unieke ervaring om deze reuzen van de oceaan in hun natuurlijke habitat te zien, terwijl ze hun indrukwekkende acrobatiek uitvoeren en in de golven spelen.

Dit is inbegrepen

  • Brunch
  • Gebruik van snorkeluitrusting
  • gids
  • motorboot

Aanvullende informatie

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Niet aanbevolen voor reizigers met ruggengraatletsel

Niet aanbevolen voor zwangere reizigers

Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

Reizigers moeten ten minste een gemiddelde conditie hebben

Locatie

Vertrekpunt
Rositatours / Pesca deportivas / Ballenas / Puerto lopez/ isla de la Plata / Tour privado /, Frente a la entrada del Muelle Turístico, Mal. Julio Izurieta, Puerto López
De ontmoetingsplaats is op het kantoor gelegen tegenover de ingang van de pier in Puerto López bij de touroperator recht tegenover de toeristenpier.
Eindpunt
Rositatours / Pesca deportivas / Ballenas / Puerto lopez/ isla de la Plata / Tour privado /, Frente a la entrada del Muelle Turístico, Mal. Julio Izurieta, Puerto López

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen