Volledige dagtour Samana, Las Terrenas en El Limón vanuit Santo Domingo

Gratis annuleren beschikbaar

Deze dagtour vol onvergetelijke ervaringen, is een gespecialiseerde tour voor jou die de onbekende plekken van de baai van Samana wil ontdekken.

Het is het meest complete in Santo Domingo, omdat het verschillende activiteiten op één dag omvat;

Eerste stap De Mirador del Atlantico de Las Terrenas waar u foto's kunt maken van het prachtige landschap dat het biedt.

Na het passeren van de unieke Boulevard van Las Terrenas, ga je naar het incognito paradijs El Salto El Limon waar je de uitbundige en ongelooflijke tropische vegetatie waarin dit natuurlijke toevluchtsoord is ondergedompeld, ten volle zult waarderen. Als je eenmaal bij de waterval bent, kun je genieten van een verfrissende duik die zeker de beste beloning van de hele wandeling zal zijn.

Boottocht door de prachtige stranden van de Atlantische Oceaan en de grote baai van Samaná. Je bezoekt het prachtige en paradijselijke Bacardí-eiland met kristalhelder water, waar duizenden palm- en kokospalmen staan, en een prachtig vochtig bos.

Dit is inbegrepen

  • Lunch
  • professionele gids
  • Vervoer heen en terug

Aanvullende informatie

Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

Geschikt voor alle condities

Dit schema is een benadering.

Laat ons alstublieft de naam van uw hotel of accommodatie weten. We nemen contact met u op om u de juiste ophaaltijd te geven, afhankelijk van uw hotel of uw accommodatie.

Niet rolstoeltoegankelijk

Routebeschrijving

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen