Spennende Buggy Ride og Cave Swim fra Punta Cana

Mulighet for gratis avbestilling

Kjør gjennom hjertet av Punta Canas kaffe- og kakaoplantasjer, naviger på robuste, gjørmete stier som tilbyr et adrenalinrush og en sjanse til å utforske mindre reiste, fantastiske landskap. Slapp av og slapp av på Macao Beach, kjent for sin uberørte sand og krystallklare vann, som gir en perfekt blanding av eventyr og avslapning. Oppdag en pittoresk cenote, en naturlig hule med et underjordisk basseng, som legger til et element av undring og spenning til eventyret ditt. Få innsikt i lokal kaffe- og kakaoproduksjon, og berik opplevelsen din med kulturell innsikt. Turen vår inkluderer henting og avreise fra hotell, og sikrer en sømløs og stressfri reise fra start til slutt. Hvert øyeblikk av denne ekskursjonen er designet for å tilby et uforglemmelig eventyr.

Inkludert

  • Cenote
  • Guide
  • Macao Beach
  • Kaffe og/eller te

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Tips

    Øvrig informasjon

    Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

    Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

    For å sikre en jevn opplevelse anbefaler vi å ankomme 10 minutter før planlagt tid. Gå til lobbyen for å møte vår representant.

    For spørsmål eller hvis du trenger å justere hentedetaljene dine, ta gjerne kontakt med oss. Teamet vårt er her for å hjelpe og sørge for at alt går sømløst. Du vil få et dedikert telefonnummer og e-post for eventuelle spørsmål eller endringer.

    Ikke tilrettelagt for rullestol

    Spørsmål og svar





    Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

    Billetter og priser