Historisk rundtur: Santo Domingo kulturella

3,4

19 recensioner
Gratis avbokning finns tillgängligt

Vi börjar med ett möte vid startpunkten koordinerat med vår operatör tills vi når den första punkten: The Three Eyes Caves, där du kommer att utforska dess underjordiska underverk med en expertguide.

Vi kommer att ha ett stopp vid Great Columbus Lighthouse för att ta otroliga bilder, invigda av påven Johannes Paulus II och vi kommer att besöka det stora presidentpalatset och andra emblematiska platser i Dominikanska republiken.

Vi fortsätter turen i den historiska kolonialzonen, och beundrar Alcázar of Colón, det majestätiska National Pantheon och Primate Cathedral of America. Vi fortsätter med Dominikanerklostret, promenerar längs gatan Las Damas och utforskar Ambermuseet.

Efter att ha fördjupat dig i historien kommer vi att pausa för att njuta av en autentisk dominikansk lunch på en plats full av historia och lokal tradition, där du kommer att lära dig mer om kulturen i området.

Vi avslutar vår dag med lokalt hantverk och

Vi tar dig tillbaka till ditt hotell.

Detta ingår

  • Vatten på flaska, läsk eller läsk, typisk lunch

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Alkoholhaltiga drycker

    Övrig information

    Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Särskilda barnstolar finns tillgängliga

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Se till att du är redo 10-15 minuter innan din hämtningstid för att undvika förseningar och få ut det mesta av tid och platser utan att rusa.

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser