Historische rondleiding: cultureel Santo Domingo

3,4

19 beoordelingen
Gratis annuleren beschikbaar

We beginnen met een ontmoeting op het startpunt, gecoördineerd met onze operator, totdat we het eerste punt bereiken: de Three Eyes Caves, waar je de ondergrondse wonderen zult verkennen met een deskundige gids.

We zullen stoppen bij de Grote Vuurtoren van Columbus om ongelooflijke foto's te maken, ingehuldigd door paus Johannes Paulus II, en we zullen het grote presidentiële paleis en andere emblematische punten van de Dominicaanse Republiek bezoeken.

We zullen de tour voortzetten in de historische koloniale zone en het Alcázar van Colón, het majestueuze Nationale Pantheon en de Primate Cathedral of America bewonderen. We gaan verder met het Dominicaanse klooster, lopen langs Las Damas Street en verkennen het Amber Museum.

Nadat je jezelf hebt ondergedompeld in de geschiedenis, pauzeren we om te genieten van een authentieke Dominicaanse lunch op een plek vol geschiedenis en lokale traditie, waar je meer leert over de cultuur van het gebied.

We sluiten onze dag af met lokale ambachten en

Wij brengen u terug naar uw hotel.

Dit is inbegrepen

  • Flessen water, frisdrank of frisdrank, typische lunch

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Alcoholische dranken

    Aanvullende informatie

    Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Er zijn speciale kinderzitjes beschikbaar

    Geschikt voor alle condities

    Zorg ervoor dat je 10-15 minuten vóór je ophaaltijd klaar staat om vertragingen te voorkomen en het meeste uit tijd en plaatsen te halen zonder je te haasten.

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen