Surfeeventyr på Sylt

Mulighet for gratis avbestilling
Billetter må hentes på forhånd

Ikke gå glipp av dette turhøydepunktet på din Sylt-ferie og gi deg selv eller partneren din denne uforglemmelige surfeopplevelsen. Få denne unike opplevelsen og ri på gledesbølgen med oss under denne spesielle aktiviteten på Sylt. Benytt denne muligheten til å prøve ut surfing under profesjonell veiledning sammen med andre nykommere. Lær det grunnleggende om surfing i våre små grupper og tenn en ny lidenskap i deg selv.

Bestill ditt surfekurs i dag og sikre deg plass på bølgene. Nyt naturen og skjønnheten i Nordsjøen. Du trenger ingen erfaring, vi gir deg surfebrettet, våtdrakten og en erfaren surfeguide som vil følge deg på dine første trinn i surfing og forklare hvert trinn i detalj.

Benytt også muligheten til å få unike feriebilder fra surfedagen din. Bestill ditt surfekurs nå hos Südkap Surfing på Sylt i Wenningstedt.

Inkludert

  • Profesjonelle surfeinstruktører, inkludert bruk av surfebrett til leksjoner, inkludert bruk av våtdrakt

Øvrig informasjon

Tilpasset rullestolbrukere

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Ikke anbefalt for reisende med ryggskader

Ikke anbefalt for reisende som er gravide

Ikke anbefalt for reisende med hjerteproblemer

Sted

Hentested for billett
Southern Cape Surfing | Surf School Wenningstedt Sylt, Dünenstraße 13 - 15, Wenningstedt-Braderup (Sylt), 25996
Besøk oss på stedet på en av våre Südkap surfeskoler på Sylt i Wenningstedt eller ring oss for å avtale en endelig avtale for din tur eller opplevelse! Ha billettnummeret ditt klart!
Startsted
Dünenstraße 15, Dünenstraße 15, Wenningstedt-Braderup (Sylt), 25996
Du finner Südkap Surfing to ganger på Sylt! I 25997 Hörnum på østbredden nedenfor fyret på strandpromenaden 1 ved siden av strandrestauranten. Og i 25986 Wenningstedt rett ved siden av trampolinen ved Risgap-strandkrysset ved Dünenstraße 13-15
Endepunkt
Dünenstraße 15, Dünenstraße 15, Wenningstedt-Braderup (Sylt), 25996

Spørsmål og svar





Har du forslag?

Billetter og priser