Surfavontuur op Sylt

Gratis annuleren beschikbaar
Tickets afhalen vereist

Mis dit tourhoogtepunt van uw Sylt-vakantie niet en gun uzelf of uw partner deze onvergetelijke surfervaring. Beleef deze unieke ervaring en ga met ons mee op de golf van vreugde tijdens deze bijzondere activiteit op Sylt. Maak van deze gelegenheid gebruik om samen met andere nieuwkomers het surfen onder professionele begeleiding uit te proberen. Leer de basisprincipes van surfen in onze kleine groepen en ontsteek een nieuwe passie in jezelf.

Boek vandaag nog je surfcursus en verzeker je plek op de golven. Geniet van de natuur en de schoonheid van de Noordzee. Je hebt geen ervaring nodig, wij voorzien je van je surfplank, wetsuit en een ervaren surfgids die je begeleidt bij je eerste stappen in het surfen en elke stap tot in detail uitlegt.

Maak ook gebruik van de mogelijkheid om unieke vakantiefoto's te krijgen van uw surfdag. Boek nu uw surfcursus bij Südkap Surfing op Sylt in Wenningstedt.

Dit is inbegrepen

  • Professionele surfinstructeurs, inclusief gebruik van een surfplank voor de lessen, inclusief gebruik van een wetsuit

Aanvullende informatie

Rolstoeltoegankelijk

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Niet aanbevolen voor reizigers met ruggengraatletsel

Niet aanbevolen voor zwangere reizigers

Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

Locatie

Ophaalpunt voor tickets
Southern Cape Surfing | Surf School Wenningstedt Sylt, Dünenstraße 13 - 15, Wenningstedt-Braderup (Sylt), 25996
Bezoek ons ter plaatse bij een van onze Südkap-surfscholen op Sylt in Wenningstedt of bel ons gewoon om een definitieve afspraak te maken voor uw tour of ervaring! Houd uw ticketnummer gereed!
Vertrekpunt
Dünenstraße 15, Dünenstraße 15, Wenningstedt-Braderup (Sylt), 25996
Südkap Surfing vind je twee keer op Sylt! In 25997 Hörnum op de oostelijke oever onder de vuurtoren aan strandpromenade 1 naast het strandrestaurant. En in 25986 Wenningstedt direct naast de trampoline bij de Risgap-strandovergang aan de Dünenstraße 13-15
Eindpunt
Dünenstraße 15, Dünenstraße 15, Wenningstedt-Braderup (Sylt), 25996

Veelgestelde vragen





Heb je een suggestie?

Tickets en prijzen