Privat transfer från Passau till München med sightseeing

Gratis avbokning finns tillgängligt
Servicedjur är välkomna

Den uppmärksamhet som våra förare ger kommer definitivt att göra din upplevelse så mycket bättre. Det börjar från det ögonblick de väntar på att hämta dig vid önskad tid och plats för hämtning.

Även om de inte är certifierade guider, gör deras många års erfarenhet, plus att de är lokalbefolkning, att de kan göra din transfer speciell med rekommendationer, grundläggande information om platserna och områdena.

Du kommer att få en privat stressfri resa full av underbara autentiska upplevelser och insikter i den lokala kulturen, med rekommendationer om vart man ska åka, vad man ska göra, var man ska äta och de bästa sakerna en lokal kan dela med sig av. Våra reseexperter har valt ut de mest intressanta sightseeingstoppen och topprankade attraktionerna för dig att välja mellan och berika din resa. Du kommer att resa bekvämt med en pålitlig chaufför som talar engelska och har god kunskap om området. Det enda du behöver göra är att koppla av medan du blir omhändertagen.

Detta ingår

  • Alla skatter, avgifter och hanteringsavgifter GST (Goods and Services Tax)
  • Privat transport

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Inträdesavgift (valfritt) till slottet Trausnitz (cirka 7 €).

    Övrig information

    Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

    Servicedjur tillåtna

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Lämna ett meddelande till oss med information om upphämtningsadress, upphämtningstid och sightseeingstopp. Behöver du några andra överföringar? Kontakta oss gärna.

    Plats

    Slutplats
    Munich, Munich

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser