Trier in 1 dag - Wandeltocht - Audiogids in 7 talen

Gratis annuleren beschikbaar

Ontdek de schoonheid van Trier in slechts één dag met onze boeiende audiotour. De tour is 5,5 km lang en bevat meer dan 27 boeiende verhalen, die u langs beroemde bezienswaardigheden zoals de Porta Nigra en de kathedraal van Trier leiden, evenals verborgen pareltjes zoals de paleistuinen en de waterklokfontein. Dompel uzelf onder in de rijke geschiedenis en cultuur van Trier, verken bezienswaardigheden zoals de Joodse wijk en leer over het amfitheater en lokale wijnen. Geniet van de flexibiliteit om in uw eigen tempo te wandelen, met de optie om de tour te pauzeren en te hervatten wanneer u maar wilt. Koop gewoon de tour, download de app en activeer deze met uw e-mailcode. De app onthoudt waar u was gebleven, wat zorgt voor een naadloos en onvergetelijk bezoek aan Trier.

Dit is inbegrepen

  • GPS-begeleiding
  • App met audiogids in 7 talen op smartphone

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Smartphone
    • Koptelefoon
    • Toegangsprijs voor de attracties waar je langs komt

    Aanvullende informatie

    Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

    Geschikt voor alle condities

    Voor deze activiteit hebt u een internetverbinding en een gps-functie op uw telefoon nodig.

    De gemiddelde duur van de activiteit is 2-3 uur. Je hebt echter tot het einde van de volgende dag om het af te maken. Genoeg tijd om een pauze te nemen, een museum te bezoeken of een drankje te doen.

    Vergeet niet een koptelefoon mee te nemen.

    Routebeschrijving

    Locatie

    Vertrekpunt
    Trier, TR
    Er is geen vast ontmoetingspunt! - Download de app van CityAppTour om naar het dichtstbijzijnde punt op de route te navigeren. - Toegangscode en instructie staan in een van de mails die u na het boeken hebt ontvangen. - Wacht met activering tot de dag van uw activiteit!!!
    Eindpunt
    Trier, TR

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen