Krydstogt i Larnaca Bay

En dejlig to-timers oplevelse med afgang fra Larnaca Marina. Mens vi sejler, vil du blive behandlet med maleriske udsigter over Finikoudes Strand, der fanger essensen af Middelhavskysten. Rejsen fortsætter forbi det historiske middelalderslot, og tilfører din rejse et strejf af historisk betydning.

Et højdepunkt på krydstogtet er vores stop ved det legendariske Zenobia Shipwreck, den svenske fragtfærge, der har hvilet under bølgerne siden 1980. Tag en svømmetur og udforsk med det medfølgende snorkeludstyr, og fordyb dig i dens rige historie og marine liv. Rejsen fortsætter til Mackenzie Beach, hvilket giver endnu en mulighed for at svømme midt i det indbydende vand, mens man ser fly, der letter og lander i den nærliggende lufthavn.

Vores Doremi-fartøj sikrer din komfort og bekvemmelighed, med en glasbund til undervandsudsigt uden at blive våd, afslappende liggestole og alle faciliteter. Baren ombord tilbyder et udvalg af drikkevarer og snacks for at forbedre din oplevelse.

Hvad er inkluderet?

  • Brug af udstyr til snorkling

Yderligere oplysninger

Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

Der er adgang til offentlig transport i nærheden

Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

Velegnet til alle fitnessniveauer

Bemærk venligst, at krydstogter altid er underlagt vejrforhold og kaptajnens beslutning.

Oplysninger om turen

Placering

Afgangssted
WJ8Q+GPR, Larnaca, 6023
Vær venligst ved mødestedet 15-20 inden afgangstid, hav din reservation klar, bådens navn er DOREMI og vores personale vil bære gule t-shirts.
Slutsted
WJ8Q+GPR, Larnaca, 6023

Gæsternes vurderinger

Værd at besøge
4.7
Faciliteter
4.7
Serviceniveau
4.7
Let at finde
5.0

Ofte stillede spørgsmål




Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser