Privat transport fra Santa Marta by til Cartagena

Mulighet for gratis avbestilling

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Med høyt trente og profesjonelle sjåfører bak rattet, kan du være trygg på at du er i eksperthender. Våre strenge sikkerhetsprotokoller, inkludert regelmessige kjøretøyinspeksjoner og sanntids GPS-sporing, garanterer en sikker reise fra start til slutt. Vår flåte av godt vedlikeholdte kjøretøy sikrer en jevn tur, og gir deg den ultimate tryggheten under reisen. Fra det øyeblikket du går inn i en av våre komfortable biler, vil du føle deg hjemme, med fokus på det som betyr mest – å nyte reisen! Sett pris på øyeblikk med dine kjære uten problemer med å navigere i trafikken eller bekymre deg for veibeskrivelser.

Inkludert

  • Transport med minibuss til og fra flyplassen
  • Enveis privat overføring
  • Transport med privat kjøretøy
  • Transport med aircondition minivan

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Tips

    Øvrig informasjon

    Spesialseter for spedbarn er tilgjengelige

    Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

    Varigheten av overføringene er omtrentlig, den nøyaktige varigheten vil avhenge av tidspunktet på dagen og trafikkforholdene

    Vi kan hente deg på ethvert hotell i Santa Marta, Rodadero, Pozos Colorados, Bello Horizonte og Taganga. Hvis du bor rundt Tayrona Park, Minca eller Palomino kan du velge alternativet fra listen over produkter, hver destinasjon har sin egen side på vår profil.

    Ikke tilrettelagt for rullestol

    Sted

    Endepunkt
    Cartagena, Cartagena
    VIKTIG, vennligst send oss en melding umiddelbart etter bestilling med navnet på hotellet hvor du må sette deg av i Cartagena. Vi kan forlate deg på et hvilket som helst hotell i Cartagena (Walled city, Morros, Manzanillo del Mar, Getsemani, Bocagrande)

    Spørsmål og svar





    Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

    Billetter og priser