Privédagtour Wuzhen Water Town vanuit Hangzhou

Gratis annuleren beschikbaar

Uw rondleiding door de waterstad Wuzhen begint met het ophalen van een bus bij uw hotel in Hangzhou. Na 1,5 uur rijden arriveert u in Wuzhen.

Stop bij het Hundred-Bed Museum (Zhao Hall), het eerste museum in China dat oude bedden van het deltagebied van de Yangtze-rivier verzamelt en tentoonstelt. Bekijk het luxueuze houtsnijwerk en de uitgebreide ontwerpen op deze antieke bedden en luister terwijl je deskundige gids verhalen deelt die dit unieke culturele verslag van de oude Chinese beschaving weerspiegelen.

Bezoek later de Sanbai Wine Workshop, de enige overgebleven wijnmakerij in Wuzhen, gebouwd tijdens de Song-dynastie. Het brouwen van sterke drank was een enorme industrie in Wuzhen tijdens de Ming-dynastie. Er waren toen meer dan 20 distilleerderijen in bedrijf. Wees getuige van hoe wijn wordt gemaakt met behulp van traditionele technieken. Bezoek daarna het Hongyuan Thaise verfhuis om de aloude kunst van het maken van indigo-geverfd calico te zien. Wuzhen is een van de belangrijkste bronnen van deze met bloemen bedrukte blauwe stof.

Dit is inbegrepen

  • Privé-vervoer

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Lunch

    Aanvullende informatie

    Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Er zijn speciale kinderzitjes beschikbaar

    Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

    Geschikt voor alle condities

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen