Privat Patagonian Forest-vandring i Punta Arenas: 4 timer

Mulighet for gratis avbestilling
Førerhunder/tjenestedyr er velkomne

Flytt inn i den rå skjønnheten i Patagonias villmark på en nybegynnervennlig guidet fottur og oppdag hvordan skogen du går gjennom har formet historien til Punta Arenas - og verden.

Legg byen bak deg for å nyte en rolig tid i naturen, og utforske roen i den innfødte skogen.

Følg guiden din nedover en bred grussti som bølger gjennom små daler og oppover steinete platåer. Fottur langs en lun sti preget av vindfulle lysninger. Hver gang du kommer ut av den grønne kronen av trær, vil du bli belønnet med en blendende utsikt over byen og det blågrå Magellan-stredet.

Mens du vandrer, hør historiene om Patagonia brakt til live av guiden din. Oppdag hvordan skogen rundt deg har påvirket forløpet av globale historiske hendelser.

Etter eventyret ditt, gå tilbake til Punta Arenas for å prøve regionale smaker. Nyt tradisjonell mat med en gourmetvri, sammen med en lokal øl, vin, kaffe, cocktail eller fersk juice.

Inkludert

  • Lunsj
  • Bruk av Trekking pole
  • Alkoholholdige drikkevarer
  • Snacks
  • Kjøretøy med klimaanlegg

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Vann på flaske

    Øvrig informasjon

    Guiden din kommer til ditt valgte hentemål 15 minutter før turens starttid for å hilse på deg og sjekke at alle har det de trenger for sikkerhet og komfort under tjenesten.

    For hotell- og hostelpassasjerer vil guiden din møte deg i lobbyen på overnattingsstedet ditt, med et skilt med etternavnet ditt og Indomita Adventures-logoen på.

    For cruiseskippassasjerer vil guiden din være i venteområdet som ligger etter tollinspeksjonen i havnen, med et skilt med etternavnet ditt og Indomita Adventures-logoen for å hjelpe deg med å finne dem.

    Tjenestedyr er tillatt

    Spedbarn er pålagt å sitte på fanget til en voksen

    Informasjon om turen

    Spørsmål og svar





    Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

    Billetter og priser