Privéwandeling door het Patagonische bos in Punta Arenas: 4 uur

Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

Ontsnap in de rauwe schoonheid van de wildernis van Patagonië tijdens een beginnersvriendelijke begeleide wandeling en ontdek hoe het bos waar je doorheen loopt de geschiedenis van Punta Arenas en de wereld heeft gevormd.

Laat de stad achter u en geniet van een rustige tijd in de natuur en verken de stilte van het inheemse bos.

Volg je gids over een breed onverhard pad dat door kleine valleien en rotsachtige plateaus golft. Wandel over een beschut pad, onderbroken door winderige open plekken. Elke keer dat je uit de groene boomkroon tevoorschijn komt, word je beloond met een schitterend uitzicht over de stad en de blauwgrijze zeestraat van Magellan.

Terwijl je wandelt, hoor je de verhalen over Patagonië die door je gids tot leven worden gebracht. Ontdek hoe de bossen om je heen de loop van mondiale historische gebeurtenissen hebben beïnvloed.

Na je avontuur keer je terug naar Punta Arenas om regionale smaken te proeven. Geniet van traditionele gerechten met een gastronomisch tintje, gecombineerd met een lokaal biertje, wijn, koffie, cocktail of vers sap.

Dit is inbegrepen

  • Snacks
  • Lunch
  • Gebruik van Trekking-paal
  • Voertuig met airco
  • Alcoholische dranken

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Flessenwater

    Aanvullende informatie

    Uw gids arriveert 15 minuten vóór de starttijd van uw tour op de door u gekozen ophaalbestemming om u te begroeten en te controleren of iedereen heeft wat hij of zij nodig heeft voor veiligheid en comfort tijdens uw dienst.

    Voor hotel- en hostelpassagiers: uw gids ontmoet u in de lobby van uw accommodatie, met een bordje met uw achternaam en het Indomita Adventures-logo erop.

    Voor passagiers van cruiseschepen bevindt uw gids zich in de wachtruimte na de douane-inspectie in de haven, met een bord met uw achternaam en het Indomita Adventures-logo in de hand om u te helpen ze te vinden.

    Hulpdieren toegestaan

    Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen