Varma källor och picknick Cajon del Maipo Från San Antonio

Gratis avbokning finns tillgängligt

Följ med oss på en oförglömlig resa till Cajon del Maipo. För dem som söker en ännu mer spännande upplevelse erbjuder vi möjligheten till en Canopy-turné.

Efteråt besöker vi ett charmigt chokladhus och tar in den fantastiska utsikten över Anderna. För att avsluta vår turné kommer vi att dra i de varma och föryngrande naturliga varma baden, vilket ger en verkligt avkopplande och vitaliserande upplevelse.

Detta ingår

  • Picknick i Cajon del Maipo Anderna med ost, skinka, juice och snaks
  • Endast för 18 år och endast en flaska vin

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Lunch

    Övrig information

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Forsränning - inkluderar entré, inkluderar professionella människor och Det är en annan aktivitet av ett annat företag i Cajon del Maipo.

    Jag förstår vikten av att säkerställa en smidig och stressfri upplevelse för alla våra gäster. För detta ändamål skulle jag vilja informera dig om att jag kommer att ha nära kommunikation med dig via WhatsApp under hämtningsprocessen. Detta kommer att göra det möjligt för mig att hjälpa dig i händelse av att du behöver vägbeskrivningar eller har några problem, och kommer också att hjälpa till att säkerställa att du inte går vilse. Tack för din förståelse och jag ser fram emot att träffa dig snart! Saludos

    Ej rullstolsanpassat

    Ta med dig biljetten till sevärdheten.

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser