Palafitos of Castro: En självguidad ljudrundtur på Chiloe Island

Servicedjur är välkomna

Utforska Chiloé med en historiker som har spenderat tid runt vedeldkaminen på långa vinternätter som samlar historier. När du gör dig längs kusten hör du hur fiktion är lika trovärdig som faktum. Precis som med en vacker denizen av havet som välsignar fiskare med en fångst eller ett zombieskip ut på havet som leder människor till gyllene grindar i en evig stad, vill du definitivt gräva djupare in i lore.

När du har laddat ner turnén kan du gå till den första punkten av turnén. Oroa dig inte om det finns WiFi eller inte, eftersom ljudturen fungerar oavsett telefonens GPS-signal. Ställ din telefon i fickan, glöm det och låt ljudet vägleda dig. Turen ger dig anvisningar och spelar på exakt rätt tid och plats.

Ta en promenad runt huvuddelen av staden. Promenaden tar ungefär en halvtimme, men du kan sluta när som helst på vägen. Upptäck den vackra San Francisco-kyrkan och smaka på lokala delikatesser på marknaden i slutet av turnén.

Detta ingår

  • VoiceMap-applikation
  • Offlineåtkomst till ljud, kartor och geodata
  • Livstid tillgång till Chiloé Island: Palafitos av Castro tour

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Smartphone
    • Transport
    • Mat / dryck
    • Biljetter eller entréavgifter till museer eller andra attraktioner på väg

    Övrig information

    Anpassat för rullstol

    Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

    Servicedjur tillåtna

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

    Information om turen

    Plats

    Avgår från
    Plaza de Armas de Castro, Castro
    Innan du installerar, installera VoiceMap-appen och använd koden på din bekräftelsebiljett. Detta är en självstyrd ljudturné som du kan starta, pausa eller starta om när som helst och slutföra i din egen takt. Detaljerade instruktioner om startpunkt finns tillgängliga efter nedladdning.
    Slutplats
    turismo martin pescador, cruce alcalde santana, Dalcahue
    Turnén börjar på huvudstaden Castro. Utgångspunkten är den feminina skulpturen bredvid turistkontoret. Du kan komma till huvudstaden genom att be om det, eller den stora gula kyrkan på den heter la Iglesia de San Francisco.

    Vanliga frågor




    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser