Palafitos van Castro: een zelfgeleide audiotour op het eiland Chiloe

Hulpdieren welkom

Verken Chiloé met een historicus die tijdens lange winteravonden verhalen rond de houtkachel heeft doorgebracht. Terwijl je je weg langs de kust baant, hoor je hoe fictie net zo geloofwaardig is als feit. Net als met een mooie inwoner van de zee die vissers zingt met een vangst of een zombieschip op zee, mensen naar de gouden poorten van een eeuwige stad leidt, wil je zeker dieper in de overlevering graven.

Nadat je de tour hebt gedownload, kun je naar het eerste punt van de tour gaan. Maakt u zich geen zorgen als er WiFi is of niet, omdat de audiotour werkt, ongeacht het GPS-signaal van uw telefoon. Plaats gewoon je telefoon in je zak, vergeet het en laat de audio je leiden. De rondleiding geeft je aanwijzingen en speelt op exact het juiste moment en op de juiste plaats.

Maak een wandeling door het grootste deel van de stad. De wandeling duurt ongeveer een half uur, maar je kunt onderweg stoppen. Ontdek de prachtige kerk van San Francisco en proef de lokale delicatessen op de markt aan het einde van de tour.

Dit is inbegrepen

  • Offline toegang tot audio, kaarten en geodata
  • Levenslange toegang tot het eiland Chiloé: de Palafitos of Castro-tour
  • VoiceMap-toepassing

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • smartphone
    • vervoer
    • Eten drinken
    • Kaartjes of toegangsprijzen voor musea of andere attracties onderweg

    Aanvullende informatie

    Rolstoeltoegankelijk

    Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

    Hulpdieren toegestaan

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

    Routebeschrijving

    Locatie

    Vertrekpunt
    Plaza de Armas de Castro, Castro
    Installeer voor aankomst de VoiceMap mobiele app en gebruik de code op uw bevestigingsticket. Dit is een zelfgeleide audiotour die je op elk gewenst moment kunt starten, pauzeren of opnieuw starten en in je eigen tempo kunt voltooien. Gedetailleerde startpuntinstructies zijn beschikbaar na het downloaden.
    Eindpunt
    turismo martin pescador, cruce alcalde santana, Dalcahue
    De tour begint op het hoofdplein van Castro. Het uitgangspunt is de vrouwelijke sculptuur naast het VVV-kantoor. Je kunt naar het hoofdplein gaan door erom te vragen, of de grote gele kerk er op, La Iglesia de San Francisco.

    Veelgestelde vragen




    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen