Stjärnskådning Vandring Elqui Valley

Gratis avbokning finns tillgängligt
Servicedjur är välkomna

Denna upplevelse är den perfekta kombinationen av flera unika element. Vandringen på måttlig nivå gör att du kan fördjupa dig i naturen. Denna privilegierade och lugna miljö är den perfekta miljön för att få kontakt med sinnena och betrakta kosmos. Meditation med skålar och andinska ljud är ett mervärde som lyfter upplevelsen. Detta skede erbjuder inte bara en stund av lugn och ro i en naturlig miljö, utan tillåter också en djupare koppling till miljön och med sig själv.

Fusionen mellan astronomisk och kulturell kunskap. Under turnén lär du dig inte bara universums hemligheter genom observation, utan utforskar också den inhemska världsbilden och dess förfäders relation till astronomi.

Denna upplevelse går utöver att bara vara en astronomisk rundtur, den blir en komplett resa för sinnena, kunskapen och personligt välbefinnande. Upplevelsen äger rum i en intim miljö för 1 till 8 deltagare.

Detta ingår

  • astronomisk fotografering
  • utomhus stol
  • astronomisk kikare
  • Vandringspinnar

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Privat transport
    • Snacks

    Övrig information

    Servicedjur tillåtna

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Resenärer bör ha medelgod fysisk kondition

    Det är förbjudet att delta i alkoholpåverkade aktiviteter på aktiviteten. Vi förbehåller oss rätten till antagning.

    Deltagare måste anlända 15 minuter före avgångstid. Förseningar på mer än 10 minuter är uteslutna från upplevelsen. Punktlighet krävs.

    Plats

    Avgår från
    Navarino, Navarino, Peralillo
    Leta efter huset med grottkonst på fasaden, en kulturell konstnärlig manifestation. På 241 Navarino Street. Deltagare måste anlända 15 minuter före avgångstid. Förseningar på mer än 10 minuter är uteslutna från upplevelsen. Punktlighet krävs.
    Slutplats
    Navarino, Navarino, Peralillo

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser