Stjernekikking Vandring Elqui-dalen

Mulighet for gratis avbestilling
Førerhunder/tjenestedyr er velkomne

Denne opplevelsen er den perfekte kombinasjonen av flere unike elementer. Turen på moderat nivå lar deg fordype deg i naturen. Dette privilegerte og rolige miljøet er den perfekte setting for å koble til sansene og se på kosmos. Meditasjon med boller og andinske lyder er en merverdi som løfter opplevelsen. Dette stadiet tilbyr ikke bare et øyeblikk av fred og ro i et naturlig miljø, men tillater også en dypere forbindelse med miljøet og med seg selv.

Fusjonen mellom astronomisk og kulturell kunnskap. Under omvisningen lærer du ikke bare universets hemmeligheter gjennom observasjon, men utforsker også urfolkets verdensbilde og dets forfedres forhold til astronomi.

Denne opplevelsen går utover bare å være en astronomisk tur, den blir en komplett reise for sansene, kunnskapen og personlig velvære. Opplevelsen foregår i et intimt miljø for 1 til 8 deltakere.

Inkludert

  • astronomisk kikkert
  • utendørs stol
  • Trekking pinner
  • astronomisk fotografering

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Privat transport
    • Snacks

    Øvrig informasjon

    Tjenestedyr er tillatt

    Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

    Reisende bør minst være i moderat god fysisk form

    Deltakelse av de som møter på aktiviteten i alkoholpåvirket tilstand er forbudt. Vi forbeholder oss retten til opptak.

    Deltakere må møte 15 minutter før avgangstid. Forsinkelser på mer enn 10 minutter er ekskludert fra opplevelsen. Punktlighet er påkrevd.

    Sted

    Startsted
    Navarino, Navarino, Peralillo
    Se etter huset med hulekunst på fasaden, en kulturell kunstnerisk manifestasjon. På Navarino Street 241. Deltakere må møte 15 minutter før avgangstid. Forsinkelser på mer enn 10 minutter er ekskludert fra opplevelsen. Punktlighet er påkrevd.
    Endepunkt
    Navarino, Navarino, Peralillo

    Spørsmål og svar





    Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

    Billetter og priser