Sterrenkijken Wandelen in de Elqui-vallei

Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

Deze ervaring is de perfecte combinatie van verschillende unieke elementen. Tijdens de gematigde niveauwandeling kunt u zich onderdompelen in de natuur. Deze bevoorrechte en rustige omgeving is de perfecte setting om verbinding te maken met de zintuigen en de kosmos te aanschouwen. Meditatie met kommen en Andesgeluiden is een toegevoegde waarde die de ervaring naar een hoger niveau tilt. Deze fase biedt niet alleen een moment van vrede en rust in een natuurlijke omgeving, maar maakt ook een diepere verbinding met de omgeving en met jezelf mogelijk.

De fusie tussen astronomische en culturele kennis. Tijdens de tour leer je niet alleen de geheimen van het universum kennen door observatie, maar verken je ook het inheemse wereldbeeld en zijn voorouderlijke relatie met de astronomie.

Deze ervaring gaat verder dan alleen een astronomische reis, het wordt een complete reis voor de zintuigen, kennis en persoonlijk welzijn. De ervaring vindt plaats in een intieme omgeving voor 1 tot 8 deelnemers.

Dit is inbegrepen

  • Trekkingstokken
  • buitenstoel
  • astronomische fotografie
  • astronomische verrekijker

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Privé-vervoer
    • Snacks

    Aanvullende informatie

    Hulpdieren toegestaan

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Reizigers moeten ten minste een gemiddelde conditie hebben

    De deelname van degenen die onder invloed van alcohol op de activiteit verschijnen, is verboden. Wij behouden ons het recht van toegang voor.

    Deelnemers dienen 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. Vertragingen van meer dan 10 minuten zijn uitgesloten van de ervaring. Punctualiteit is vereist.

    Locatie

    Vertrekpunt
    Navarino, Navarino, Peralillo
    Zoek naar het huis met grotkunst op de gevel, een culturele artistieke manifestatie. Op Navarinostraat 241. Deelnemers dienen 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. Vertragingen van meer dan 10 minuten zijn uitgesloten van de ervaring. Punctualiteit is vereist.
    Eindpunt
    Navarino, Navarino, Peralillo

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen