Sato Code Escape Room over Locarno

Mulighet for gratis avbestilling
Førerhunder/tjenestedyr er velkomne

Dette er et fluktspill gjennom hjertet av Locarno. Et dusin ledetråder plassert i gatene og butikkene i gamlebyen, som bare de smarteste vil finne.

Jakt etter ledetråder, knekk koder og løs gåter - akkurat som i et flott rømningsrom. Du finner skjulte symboler i en platebutikk eller en kryptisk melding i en pizzeria. Hvert objekt er en del av et større puslespill. Utfordringene blir stadig vanskeligere.

Dette er ikke noe spill for barn: vi anbefaler aktiv deltakelse fra fylte 13. Du må slippe løs all hjernekraften din for å løse mysteriet. Bare sammen med teamet av brainiacs vil du mestre dette spillet.

Spillet utspiller seg i sentrum, og starter på Piazza Grande og går mot Visconteo-slottet. Du vil ikke bare gå forbi Locarnos ikoniske landemerker, men også avdekke noen skjulte perler som bare få besøkende kommer over. Ikke nøy deg med en vanlig turistutflukt – prøv dette rømningsspillet!

Inkludert

  • Spillet er tilgjengelig på engelsk, italiensk og tysk
  • Billetter til Escape Room over Locarno (du vil motta dem på SMS)

Øvrig informasjon

Tjenestedyr er tillatt

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Det finnes transportalternativer for rullestolbrukere

Tilpasset rullestolbrukere

Reisende bør minst være i moderat god fysisk form

Sted

Startsted
Piazza Grande, Piazza Grande, Locarno, 6600
Du får billetten på SMS: sørg for at telefonnummeret ditt er gyldig for å umiddelbart motta billettene dine. Hvis du ikke har mottatt SMS innen 10 minutter, vennligst ta kontakt. Sato Code-appen vil guide deg til startpunktet i Locarno.
Endepunkt
Piazza Grande, Piazza Grande, Locarno, 6600

Spørsmål og svar





Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

Billetter og priser