Ost og chokolade på bjergtopmødet

Servicedyr er velkomne

Nu hvor du besøger Schweiz, et land med turkise søer, tilbedende køer, smukke landskaber, stærke traditioner og høje bjerge, er det en fantastisk mulighed for at bruge lidt tid på at smage schweiziske oste og chokolade med en lokal guide på 2 221 meter over sejlads (7.287 fod) overgivet af en fantastisk udsigt.

På denne tur:

-For det første vil jeg byde dig velkommen med en energisk dosis information og TIPS om steder, der er værd at se rundt i de næste dage fra denne fantastiske beliggenhed.

-Vi går op til toppen af Männlichen, hvor vi fra dette tidspunkt kan se mange vigtige punkter som: Grindelwald, Lauterbrunnen, Jungfraujoch, Mürren, Schiltorn og mange flere verdensberømte attraktioner.

-Efter at have forbrændt et par kalorier, starter vi vores SCHWEIZISKE OSTSMAGNING med en spektakulær udsigt over bjergene. Ifølge ostekortet vil vi diskutere oprindelsen af de mest populære schweiziske oste.

-Endelig er det tid til schweizisk CHOKOLADE smagning med 5 bedste og meget forskellige til hinanden slags.

Hvad er inkluderet?

  • Degustering af lokal ost og schweizisk chokolade
  • Udvalg af kolde snacks

Yderligere oplysninger

Servicedyr er tilladt

Der er adgang til offentlig transport i nærheden

Velegnet til alle fitnessniveauer

Bemærk venligst, at mødestedet er på toppen af Mannlichen

Ikke tilgængelig med kørestol

Placering

Afgangssted
Männlichen 1, Männlichen 1, Wengen, BE, 3823
Vi mødes foran Luftseilbahn Wengen-Männlichen bygningen (svævebane fra Wengen). Meget let at nå med gondol fra Grindelwald Terminal (25 min panoramatur) eller gondol fra Wengen (7 min tur) MØDEPUNKT GPS: 46.613070,7.941295 Billetter til mødestedet er ikke inkluderet
Slutsted
Männlichen 1, Männlichen 1, Wengen, BE, 3823

Ofte stillede spørgsmål




Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser