Basel: Privat italiensk matlagningskurs och matupplevelse

Gratis avbokning finns tillgängligt

Vår aktivitet är mer än bara en matlagningskurs; det är en uppslukande resa till att göra utmärkt pizza, uppbackad av många års erfarenhet av catering. Vi använder ekologiska, Demeter biodynamiska, äkta och högkvalitativa italienska ingredienser för att säkerställa hållbarhet och hälsa. Lär dig om Mother Yeast surdeg och hur du serverar autentiska italienska aperitifer. Varje deltagare får en bit av vår 7-åriga surdegsförrätt, perfekt för att baka bröd, flätor, bakverk och pizza. Njut av utsökta regionala schweiziska och de finaste italienska vinerna från Piemonte (Italien). Dessutom kommer du att göra original tiramisu med hjälp av ett uppskattat familjerecept.

Deltagarna kommer att vara aktivt involverade i varje steg och kan njuta av all läcker mat och dryck utan extra kostnad. Upplev allt i en rolig och livlig italiensk atmosfär!

Vårt engagemang för kvalitet och autenticitet gör denna upplevelse helt unik. Följ med oss för att utforska det rika djupet i den italienska kulinariska traditionen i en glad och lärorik miljö

Detta ingår

  • Lievito Madre geschenkt
  • I en pizza- och focacciaklass använder deltagarna blandningsskålar, måttbägare, kavel, degskrapor, bakplåtar, pizzaskal, knivar och ugnsvantar.
  • Ekologiska och högkvalitativa viner från Piemont (Italien) som Nebbiolo (används för att producera Barolo), Chardonnay, Sauvignon Blanc, samt andra regionala viner från Schweiz av Simmendinger.

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Ytterligare drycker: ytterligare drycker utöver vad som erbjuds kan medföra en separat avgift.

    Övrig information

    Anpassat för rullstol

    Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Transportalternativ är rullstolsanpassade

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Plats

    Avgår från
    Bottmingerstrasse, Bottmingerstrasse, Münchenstein, 4142
    Slutplats
    Bottmingerstrasse, Bottmingerstrasse, Münchenstein, 4142

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser