Bazel: privé Italiaanse kookcursus en eetervaring

Gratis annuleren beschikbaar

Onze activiteit is meer dan alleen een kookles; het is een meeslepende reis in het maken van uitstekende pizza, ondersteund door jarenlange cateringervaring. We gebruiken biologische, Demeter biodynamische, echte en hoogwaardige Italiaanse ingrediënten om duurzaamheid en gezondheid te garanderen. Leer over Mother Yeast-zuurdesem en hoe je authentieke Italiaanse aperitieven serveert. Elke deelnemer ontvangt een stuk van onze 7 jaar oude zuurdesemstarter, ideaal voor het bakken van brood, vlechten, gebak en pizza. Geniet van voortreffelijke regionale Zwitserse en de beste Italiaanse wijnen uit Piemonte (Italië). Daarnaast maak je originele tiramisu met behulp van een geliefd familierecept.

Deelnemers worden actief betrokken bij elke stap en kunnen genieten van al het heerlijke eten en drinken zonder extra kosten. Ervaar alles in een leuke en levendige Italiaanse sfeer!

Onze toewijding aan kwaliteit en authenticiteit maakt deze ervaring echt uniek. Doe met ons mee om de rijke diepte van de Italiaanse culinaire traditie te verkennen in een vrolijke en educatieve omgeving

Dit is inbegrepen

  • In een pizza- en focaccia-les gebruiken de deelnemers mengkommen, maatbekers, deegrollers, deegschrapers, bakplaten, pizzascheppen, messen en ovenwanten.
  • Biologische en hoogwaardige wijnen uit Piemonte (Italië), zoals Nebbiolo (gebruikt voor de productie van Barolo), Chardonnay, Sauvignon Blanc en andere regionale wijnen uit Zwitserland van Simmendinger.
  • Lievito Madre geschenkt

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Extra drankjes: voor extra drankjes die verder gaan dan wat wordt aangeboden, kan een aparte toeslag in rekening worden gebracht.

    Aanvullende informatie

    Rolstoeltoegankelijk

    Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Vervoersopties zijn rolstoeltoegankelijk

    Geschikt voor alle condities

    Locatie

    Vertrekpunt
    Bottmingerstrasse, Bottmingerstrasse, Münchenstein, 4142
    Eindpunt
    Bottmingerstrasse, Bottmingerstrasse, Münchenstein, 4142

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen