Basel: Privat italiensk madlavningskursus og madoplevelse

Mulighed for gratis afbestilling

Vores aktivitet er mere end blot en madlavningskursus; det er en fordybende rejse til at lave fremragende pizza, bakket op af mange års cateringerfaring. Vi bruger økologiske, Demeter biodynamiske, ægte italienske ingredienser af høj kvalitet for at sikre bæredygtighed og sundhed. Lær om morgærsurdej og hvordan du serverer autentiske italienske aperitiffer. Hver deltager modtager et stykke af vores 7 år gamle surdejsstarter, ideel til bagning af brød, fletninger, kager og pizza. Nyd udsøgte regionale schweiziske og de fineste italienske vine fra Piemonte (Italien). Derudover laver du original tiramisu ved hjælp af en elsket familieopskrift.

Deltagerne vil være aktivt involveret i hvert trin og kan nyde al den lækre mad og drikkevarer uden ekstra omkostninger. Oplev alt i en sjov og livlig italiensk atmosfære!

Vores forpligtelse til kvalitet og autenticitet gør denne oplevelse helt unik. Slut dig til os for at udforske den rige dybde af italiensk kulinarisk tradition i en glædelig og lærerig ramme

Hvad er inkluderet?

  • I en pizza- og focaccia-time bruger deltagerne røreskåle, målebægre, kageruller, dejskrabere, bageplader, pizzaskræller, knive og ovnluffer.
  • Økologiske og højkvalitetsvine fra Piemont (Italien) såsom Nebbiolo (bruges til at producere Barolo), Chardonnay, Sauvignon Blanc, samt andre regionale vine fra Schweiz af Simmendinger.
  • Lievito Madre geschenkt

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Yderligere drikkevarer: Yderligere drikkevarer ud over det, der tilbydes, kan medføre et separat gebyr.

    Yderligere oplysninger

    Kørestolsegnet

    Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

    Der er adgang til offentlig transport i nærheden

    Transportmulighederne er tilgængelige for kørestolsbrugere

    Velegnet til alle fitnessniveauer

    Placering

    Afgangssted
    Bottmingerstrasse, Bottmingerstrasse, Münchenstein, 4142
    Slutsted
    Bottmingerstrasse, Bottmingerstrasse, Münchenstein, 4142

    Ofte stillede spørgsmål





    Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

    Billetter og priser