Rundtur i Wengen

Servicedjur är välkomna

Wengen är en härlig bilfri bergsstad på 1274m höjd. Det ligger på en stor klippa mellan Lauterbrunnen och Männlichen så utsikten är bara fantastisk.

Rutten jag har valt kommer att ta oss till den charmiga gamla delen av staden. Det var här de första invånarna i Wengen bosatte sig, nu en liten livsmiljö för några gårdar, cirka 30 minuter från centrum. Denna plats kommer att visa oss den sanna skönheten i den schweiziska landsbygden full av ostar från lokala bönder och kor. Vi kommer att besöka de viktigaste och mest pittoreska platserna i området som bara är kända för lokalbefolkningen.

Utsikter är dock inte allt - vi kommer att passera en lokal gård, där vi kommer att ha möjlighet att köpa glass, ost och kallskuret direkt från bonden. Det finns olika djur i det här området som vi kan möta - som åsnor, lamor, alpackor, getter och, naturligtvis, kor som betar överallt längs vår stig.

Detta ingår

  • Lokal guide

Övrig information

Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

Servicedjur tillåtna

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

Information om turen

Plats

Avgår från
Bahnhof, Bahnhof, Lauterbrunnen, 3823
Vi träffas vid Wengens tågstation framför toaletterna. Det finns INGEN möjlighet att KÖRA till Wengen. Det går ingen väg till denna stad, utan ett TÅG FRÅN LAUTERBRUNNEN. Denna 11 minuters bildresa ingår i Swiss Travel Pass eller kostar dig 7,20 chf. Avgång var 30:e minut: 9:30, 10:00 ...
Slutplats
Bahnhof, Bahnhof, Lauterbrunnen, 3823

Vanliga frågor




Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser