Omvisning i Wengen

Førerhunder/tjenestedyr er velkomne

Wengen er en nydelig bilfri fjellby på 1274m høyde. Det ligger på en stor klippe mellom Lauterbrunnen og Männlichen, så utsikten er bare fantastisk.

Ruten jeg har valgt tar oss til den sjarmerende gamle delen av byen. Det var her de første innbyggerne i Wengen slo seg ned, nå et lite habitat for noen få gårder, omtrent 30 minutter fra sentrum. Dette stedet vil vise oss den sanne skjønnheten til det sveitsiske landskapet fullt av oster fra lokale bønder og kyr. Vi vil besøke de viktigste og mest pittoreske stedene i området bare kjent for lokalbefolkningen.

Utsikt er imidlertid ikke alt - vi passerer en lokal gård, hvor vi får mulighet til å kjøpe is, ost og pålegg direkte fra bonden. Det er forskjellige dyr i dette området som vi kan møte - som esler, lamaer, alpakkaer, geiter og selvfølgelig kuer som beiter overalt langs stien vår.

Inkludert

  • Lokal guide

Øvrig informasjon

Spedbarn og små barn kan trilles i en barnevogn eller sportsvogn

Tjenestedyr er tillatt

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Spedbarn er pålagt å sitte på fanget til en voksen

Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

Informasjon om turen

Sted

Startsted
Bahnhof, Bahnhof, Lauterbrunnen, 3823
Vi møtes ved Wengen jernbanestasjon foran toalettene. Det er INGEN mulighet for å KJØRE til Wengen. Det går ingen vei til denne byen, men et TOG FRA LAUTERBRUNNEN. Denne 11 min med bilderturen er inkludert i Swiss Travel Pass eller vil koste deg 7,20 chf. Avgang hvert 30. minutt: 9:30, 10:00 ...
Endepunkt
Bahnhof, Bahnhof, Lauterbrunnen, 3823

Spørsmål og svar




Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

Billetter og priser