Sleekaasfondue, Chocolade

Hulpdieren welkom

We beginnen met Swiss Chocolates tasting (5 soorten). Na een flinke dosis suiker zal ik je uitleggen hoe je de slee veilig kunt sturen met wat sleetechnieken. Ze kunnen snel zijn!

Onze rodelbaan is erg lang en perfect voor beginners, kinderen, maar ook voor degenen die van een beetje snelheid houden. Dus het is leuk voor het hele gezin. Het is een erg leuke manier om de schoonheid van de Zwitserse bergen te ontdekken.

Na 1,5 uur geweldig plezier op een slee safari voor degenen die geboekt hebben met FONDUE optie, stoppen we op een schilderachtige geheime plek om onze culinaire ervaring op de pistes te beginnen. Ik laat u kennismaken met de geschiedenis en de traditie van de legendarische Zwitserse kaasfondue.

Onze tour eindigt in station Holenstein, zodat u de mogelijkheid heeft om gemakkelijk terug te keren naar Grindelwald of Lauterbrunnen. Nu jullie bevestigde sleeërs zijn, kun je deze route weer afleggen of een snellere run nemen.

Houd er rekening mee dat er 3 VOEDSELOPTIES zijn.

Tickets en sleehuur zijn niet inbegrepen.

Route en ontmoetingspunt kunnen wijzigen als gevolg van omstandigheden.

Dit is inbegrepen

  • Chocoladeproeverij OR/AND Cheese Fondue
  • Engels sprekende gids

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Gondola Tickets vanaf 43CHF OR day Pass 75CHF (Merk op dat je alleen met de gondel naar het ontmoetingspunt kunt)
    • Sleeverhuur is niet inbegrepen - 15CHF (gemakkelijk te huren in elke Intersport - in Grindelwald Terminal, Wenegen of Mannlichen)
    • Gondollakaartjes kosten ongeveer 29chf en sleeën kosten 15chf
    • WAT MEE TE NEMEN: Goede winterlaarzen (heel belangrijk! We breken met onze voeten), winterjas, waterdichte handschoenen, zonnebril / bril, skibroek als je hebt.
    • HELMENT - aanbevolen. Verplicht voor kinderen. Eenvoudig te huren in elke Intersport. Onthoud dat het uiteindelijk jouw verantwoordelijkheid is om veilig te sturen en jezelf geen pijn te doen.

    Aanvullende informatie

    Hulpdieren toegestaan

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Niet aanbevolen voor reizigers met ruggengraatletsel

    Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

    Niet aanbevolen voor peuters en kinderen jonger dan 3 jaar. Neem direct contact met mij op voor een mediation over kinderen onder de 3 jaar.

    Locatie

    Vertrekpunt
    Männlichen 1, Männlichen 1, Grindelwald, 3818
    Voor een groot houten koestandbeeld tegenover het GGM-gondelgebouw (gondel vanuit Grindelwald) in MANNLICHEN. GPS: 46.610932, 7.942391 Houd er rekening mee dat er GEEN mogelijkheid is om er met de auto te komen. ALLEEN MET DE GONDEL vanaf de Grindelwald Terminal of de gondel vanaf Wengen - Mannlichen.
    Eindpunt
    Männlichen 1, Männlichen 1, Grindelwald, 3818

    Veelgestelde vragen




    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen