Gemakkelijke plattelandstocht in de Zwitserse Alpen - kindvriendelijk

Hulpdieren welkom

Wengen is een prachtig autovrij bergstadje op 1274 meter hoogte. Het ligt op een grote klif tussen Lauterbrunnen en Männlichen, dus de uitzichten zijn adembenemend.

Ik en mijn kleine hondenvriend willen je graag meenemen naar het meest charmante deel van de stad. Hier vestigden zich de eerste bewoners van Wengen, nu een klein leefgebied van enkele boerderijen. Deze plek zal ons de ware schoonheid van het Zwitserse platteland laten zien, vol kazen van lokale boeren en een verscheidenheid aan dieren.

Onderweg zullen we letterlijk de hele tijd prachtige uitzichten zien op de beroemde Jungfrau, Mürren, Schiltorn (plaats van de James Bond-filmproductie) en de Lauterbrunnen-vallei.

Het uitzicht is echter niet alles: we passeren een lokale boerderij, waar we de mogelijkheid hebben om ijs, kaas en vleeswaren rechtstreeks van de boer te kopen. Zorg voor wat contant geld voor deze gelegenheid.

Er grazen verschillende dieren op de boerderij, zoals ezels, lama's, alpaca's, geiten en natuurlijk koeien langs onze route.

*Als je wilt, kan mijn hondenvriend thuis blijven

Dit is inbegrepen

  • LOKALE REISGIDS

Aanvullende informatie

Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

Hulpdieren toegestaan

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

Geschikt voor alle condities

Routebeschrijving

Locatie

Vertrekpunt
Bahnhof, Bahnhof, Lauterbrunnen, 3823
We ontmoeten elkaar bij het WENGEN-treinstation voor de toiletten. Er is GEEN mogelijkheid om naar Wengen te RIJDEN. Er gaat geen weg naar deze stad, maar een TREIN VANUIT LAUTERBRUNNEN. Deze rit van 11 minuten met foto's is inbegrepen in de Swiss Travel Pass of kost u 7,20 chf. Vertrek elke 30 minuten: 9.30, 10.00 ...
Eindpunt
Bahnhof, Bahnhof, Lauterbrunnen, 3823

Veelgestelde vragen




Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen