Nem tur på landet i de schweiziske alper - børnevenlig

Servicedyr er velkomne

Wengen er en dejlig bilfri bjergby på 1274m (4 180ft). Det er placeret på en stor klippe mellem Lauterbrunnen og Männlichen, så udsigten er bare fantastisk.

Mig og min lille hundeven vil gerne tage dig med til den mest charmerende del af byen. Det var her de første beboere i Wengen slog sig ned, nu et lille levested for nogle få gårde. Dette sted vil vise os den sande skønhed i det schweiziske landskab fuld af oste fra lokale bønder og forskellige dyr.

Undervejs vil vi se smukke udsigter over den berømte Jungfrau, Mürren, Schiltorn (sted for James Bond-filmproduktion) og Lauterbrunnen-dalen bogstaveligt talt hele tiden.

Udsigt er dog ikke alt - vi kommer forbi en lokal gård, hvor vi får mulighed for at købe is, ost og pålæg direkte fra landmanden. Forbered nogle kontanter til denne lejlighed.

Der er forskellige dyr på gården, såsom æsler, lamaer, alpakaer, geder og selvfølgelig køer, der græsser langs vores sti.

*Hvis du ønsker det, kan min hundeven blive hjemme

Hvad er inkluderet?

  • LOKAL TURGUIDE

Yderligere oplysninger

Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

Servicedyr er tilladt

Der er adgang til offentlig transport i nærheden

Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

Velegnet til alle fitnessniveauer

Oplysninger om turen

Placering

Afgangssted
Bahnhof, Bahnhof, Lauterbrunnen, 3823
Vi mødes ved WENGEN Togstation foran toiletterne. Der er INGEN mulighed for at KØRE til Wengen. Der går ingen vej til denne by, men et TOG FRA LAUTERBRUNNEN. Denne tur på 11 minutter med billeder er inkluderet i Swiss Travel Pass eller koster dig 7,20 chf. Afgang hver 30. min: 9:30, 10:00 ...
Slutsted
Bahnhof, Bahnhof, Lauterbrunnen, 3823

Ofte stillede spørgsmål




Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser