Kelowna: #1 gewaardeerde Walking Food Tour met 7 proeverijen en drankjes

5

Voortreffelijk
55 beoordelingen
Wat gasten het best vonden
Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

Onze #1 Rated historische en culturele wandeltocht biedt gasten een unieke manier om meer te leren over het eten en de cultuur van Kelowna via een drukke lokale ervaring van drie uur.

Luister naar de verhalen die je in geen enkele brochure zult vinden, ontmoet de mensen die deze stad daadwerkelijk zo geweldig maken, en proef het eten en drinken dat Kelowna op het internationale culinaire podium heeft gezet.

​

Bij ons krijgt u de persoonlijke knowhow en lokaal inzicht van Andrew (eigenaar/gids) die dit bedrijf 4 jaar geleden startte. Andrew groeide op in de Okanagan en werkte in de boomgaard van zijn grootouders in Oyama.

De tour begint bij het historische Laurel Packinghouse en slingert zich een weg door het prachtige culturele district aan het meer. Geniet van de pittoreske Waterfront Boardwalk aan het Okanagan-meer, ontdek lokale kunst, geheime tuinen, watervallen en nog veel meer!

Onderweg nemen we 7 verleidelijke smaken en 4 drankbezoeken mee bij authentieke en unieke lokale bedrijven (dranken voor volwassenen, niet-alcoholische dranken en kinderen worden allemaal verzorgd). Kom genieten van Downtown Kelowna!

Dit is inbegrepen

  • Gasten op tournee kunnen genieten van een ambachtelijke cocktail op ware grootte, een lokale bierproeverij, een Zuid-Koreaanse specialiteit en een glas wijn/champagne. Ik bied ook geweldige alcoholvrije drankjes aan en richt me op de jeugd :)
  • Alle eten en drinken zijn inbegrepen! Ik ben er trots op om een scala aan mijn favoriete lokale smaken aan te bieden.
  • Come Hungry - Eigenaar/Gids (Andrew) is 1,98 meter lang en weegt 113 kilo, dus je krijgt meer dan genoeg!

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Fooien

    Aanvullende informatie

    Rolstoeltoegankelijk

    Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

    Hulpdieren toegestaan

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Vervoersopties zijn rolstoeltoegankelijk

    Routebeschrijving

    Locatie

    Vertrekpunt
    The Laurel Packinghouse, Ellis St 1304, Cultural District, Kelowna, V1Y 1Z9
    Ontmoet je gids / eigenaar - Andrew net buiten het Laurel Packinghouse op de hoek van Ellis Street en Cawston Avenue. Hij is gemakkelijk te herkennen. Een roodharige van 1,80 meter lang, gekleed in bedrijfskleding, en een grijze rugzak. Parkeren is mogelijk aan de overkant van de weg, of bij de Kelowna-bibliotheek.
    Eindpunt
    Cannery Lane, Cannery Ln, Cultural District, Kelowna
    De tour slingert door het prachtige Culturele District en eindigt niet meer dan een blok verwijderd van waar we de tour begonnen.

    Wat gasten het best vonden

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen