Crystal Cave

Mulighet for gratis avbestilling

Crystal Cave er et av de største hulesystemene i Belize. Det ligger i Blue Hole nasjonalpark og er kjent som Mountain Cow Cave administrert av Belize Audubon Society. Turene dine begynner klokken 07.00 med en 1,5-timers vakker utsikt fra San Ignacio til Blue Hole nasjonalpark. Nasjonalparken består av naturlige underverker og huler med gamle Maya-fragmenter klare til å utforske. Når du kommer inn i Crystal Cave, vil du bli betatt av den glitrende formasjonen, vakre stalaktitter og stalagmitter. Før de drar på tur, vil gjestene glede seg over en solid Belizean-mat og deretter fortsette med turen. Husk å lytte til teknikkene gitt av guiden din for å gjøre turen enklere og morsommere og følg med på det spredte utvalget av kulturelle og oppofrende menneskelige levninger. Du avslutter dagen med en dukkert i det kjølige vannet i innlandet Blue Hole.

Inkludert

  • Lokale guatemalanske retter som inkluderer vegetariske og veganske retter.
  • Kjøretøy med klimaanlegg
  • Inngangspenger
  • Hjelm og hodelampe

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Tips

    Øvrig informasjon

    Spesialseter for spedbarn er tilgjengelige

    Ikke anbefalt for reisende med hjerteproblemer

    Reisende bør være i meget god fysisk form

    Vennligst avslør ærlig alle eksisterende, medisinske forhold nøyaktig og fullstendig når du bestiller en tur eller tjeneste, noe som kan påvirke din evne til å delta eller reise til avsidesliggende områder uten tilgang til medisinske fasiliteter eller kan ha negativ innvirkning på opplevelsen av andre på turen. Vi vil opprettholde din informasjon i samsvar med selskapets personvernregler.

    Vi henter henting fra hotell med i bygrensene til Santa Elena og San Ignacio.

    Sted

    Startsted
    Venus Hotel, Burns Avenue 29, San Ignacio
    29 Burns Avenue San Ignacio, Cayo Vent på resepsjonistområdet på kontoret. Vi kan også hente reisende på deres hotell eller flyplass. For å bli hentet på flyplassen er det en ekstra kostnad for transport. For hoteller som ikke er innenfor bygrensene er det også en ekstra kostnad.
    Endepunkt
    Venus Hotel, Burns Avenue 29, San Ignacio

    Spørsmål og svar





    Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

    Billetter og priser