Tur till Maracajaú med katamaran

Visa alla bilder (6)
Gratis avbokning finns tillgängligt

Upptäck paradiset Maracajaú, som ligger bara 70 km från Natal, känt för sina otroliga dyk i parrachos. Dessa revformationer, som sträcker sig över 15 km och cirka 3 meter djupa, ligger bara 7 km från stranden och är ett miljöskyddat område med kristallklart vatten, där du kan beundra en mängd färgglada fiskar och koraller på nära håll.

För att nå parrachos använder vi båtar som tar oss till en fast flytande plattform i öppet hav, vilket ger infrastruktur för snorkling eller dykning. Våra instruktörer finns tillgängliga för att hjälpa besökare, inklusive de som ska dyka för första gången.

Stranden i Maracajaú förblir praktiskt taget orörd av urbanisering, vilket gör att den naturliga skönheten i området kan fängsla besökare. Det rikliga marina livet i reven förtrollar både vuxna och barn, vilket gör turen i Maracajaú till en oförglömlig upplevelse. Boka nu och dyk in i detta äventyr!

Detta ingår

  • Katamaran biljett
  • Transfer IN/UT från hotell

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Mat och dryck
    • Dykning

    Övrig information

    Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Endast barn från 2 år kan gå ombord på katamaranen till de naturliga poolerna, efter att föräldrarna har undertecknat en ansvarsperiod

    Ej rullstolsanpassat

    Ta med dig biljetten till sevärdheten.

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Har du några förslag?

    Biljetter och priser