Tour naar Maracajaú met catamaranrit

Toon alle 6 foto's
Gratis annuleren beschikbaar

Ontdek het paradijs van Maracajaú, gelegen op slechts 70 km van Natal, bekend om zijn ongelooflijke duiken in de parrachos. Deze rifformaties, die zich over 15 km uitstrekken en ongeveer 3 meter diep zijn, liggen op slechts 7 km van het strand en zijn een ecologisch beschermd gebied met kristalhelder water, waar u een verscheidenheid aan kleurrijke vissen en koralen van dichtbij kunt bewonderen.

Om de parrachos te bereiken, gebruiken we boten die ons naar een vast drijvend platform in de open zee brengen, waar we kunnen snorkelen of duiken. Onze instructeurs zijn beschikbaar om bezoekers te helpen, ook degenen die voor het eerst gaan duiken.

Het strand van Maracajaú blijft vrijwel onaangetast door verstedelijking, waardoor de natuurlijke schoonheid van het gebied bezoekers kan boeien. Het overvloedige zeeleven in de riffen betovert zowel volwassenen als kinderen, waardoor de tour in Maracajaú een onvergetelijke ervaring wordt. Boek nu en duik in dit avontuur!

Dit is inbegrepen

  • Catamaranticket
  • Transfer IN/UIT van hotels

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Voedingsmiddelen en dranken
    • Duiken

    Aanvullende informatie

    Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

    Geschikt voor alle condities

    Alleen kinderen vanaf 2 jaar kunnen aan boord van de catamaran naar de natuurlijke zwembaden, na ondertekening van een verantwoordelijkheidstermijn door de ouders

    Niet rolstoeltoegankelijk

    Neem je ticket mee naar de attractie.

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Heb je een suggestie?

    Tickets en prijzen