Jericoacoara Premium-dagtour

Gratis annuleren beschikbaar

We beginnen met een ontbijt in het rustige stadje Paraipaba, waar de aroma's van lokale delicatessen zich vermengen met de zeebries.

Vervolgens gaan we naar Lagoa do Paraíso, waar de duurzame toeristenbelasting wordt betaald. Hier hebben reizigers de tijd om het kristalheldere water in te waden en te ontspannen in de beroemde hangmatten boven het water.

De volgende stop is Buraco Azul, een natuurlijk zwembad verborgen tussen eeuwenoude rotsen, waar het water schijnt met een diepblauw dat de ogen van bezoekers boeit.

De Lazy Tree biedt een unieke kans om memorabele momenten vast te leggen.

Bij het binnenkomen van het levendige dorp Jericoacoara worden reizigers uitgenodigd voor een ecologische wandeling die ons meeneemt naar de majestueuze Pedra Furada, een natuurlijk monument dat oude legendes en verhalen weerspiegelt.

Terwijl de zon ondergaat, verandert het Jericoacoara National Park in een spektakel van kleuren, vooral bij de Lagoa do Amâncio-duinen, waar we stoppen om getuige te zijn van de betoverende zonsondergang.

Dit is inbegrepen

  • Geaccrediteerde toeristische gids
  • Voertuig met airco

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Milieutoeslag - Geschatte waarde van R$ 41,50
    • Toegang tot Blue Hole - ongeveer R$ 20,00

    Aanvullende informatie

    Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

    Geschikt voor alle condities

    7 uur om te bezoeken en de rest van de tijd is om te reizen

    De staat Ceará is de enige regio waar het niet verplicht is dat de gids meer dan één taal spreekt. Onze gidsen spreken vloeiend Portugees en Spaans en basis Engels. Onthoud dat de onze een tour is gebaseerd op een ervaring in contact met de natuur en prachtige stranden, we garanderen een uitstekende activiteit voor elk van onze klanten.

    De gids biedt de belangrijkste informatie in drie talen (Portugees, Engels en Spaans), maar de rest van de bemanning en de mensen die bij de activiteit betrokken zijn, spreken overwegend Portugees.

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen