Boottocht in Arraial do Cabo Panoramische stadstour in Cabo Frio

Vertrek vanuit hotels in Búzios naar de steden Cabo Frio en Arraial do Cabo.

In Arraial do Cabo, beschouwd als de Braziliaanse Caraïben, maken we een boottocht van 3 uur om de belangrijkste toeristische attracties te ontdekken. De eerste stop is Ilha do Farol, een strand beschermd en bewaard door de marine waar we 30 minuten zullen blijven.

De boot volgt de tour langs de Nossa Senhora da Conceição Crack, Pedra do Macaco, Blue Cave en Meteorite Cave waar we foto's kunnen maken.

Onze tweede stop is bij Pontal do Atalaia Beach, een van de mooiste stranden in de regio. Slechts een kleine strook wit zand scheidt het blauw van de zee en het groen van de berg. We hebben 30 minuten om te zwemmen. Onze laatste stop is bij Praia do Forno en we hebben 15 minuten.

In Cabo Frio, waar we lunchen in een buffetrestaurant. Na de lunch maken we een panoramisch bezoek aan Praia do Forte, Forte de São Mateus en het historische centrum.

Dit is inbegrepen

  • Lunch
  • Voertuig met airco
  • Boottocht

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • dranken
    • Milieutoeslag - R$ 10,00 per persoon

    Aanvullende informatie

    Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

    Er zijn speciale kinderzitjes beschikbaar

    Geschikt voor alle condities

    Het tijdstip waarop we u zullen ophalen, wordt de dag voor de tour bepaald door onze operationele sector, afhankelijk van het verwachte verkeer.

    Wanneer de boottocht wordt geannuleerd vanwege weersomstandigheden, wordt deze voor dezelfde duur op een strand in Arraial do Cabo doorgebracht. Er is geen restitutie van de tour.

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen




    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen