Heldags liten gruppetur i Bulgaria med minivan med lunsj

Mulighet for gratis avbestilling

Reis i en liten gruppe og komfortable Mercedes Vito Minibusser. Se Bulgaria gjennom øynene til vår belgiske guide som har bodd her i over 10 år. Oppdag alle lokale tradisjoner, skikker og dagligliv. Vær trygg på at denne turen ikke følger massene, men bringer deg til bortgjemte skatter. Underveis vil du lære alt om dagliglivet til innbyggerne; fra gjennomsnittslønnen, sosialsystemet og alt annet du måtte ønske å vite om Bulgaria.

Med et stopp hvert 15. minutt nyter du virkelig det fine været hele dagen, og du vil ha tid til å oppdage alt i ditt eget tempo. Kort sagt med vår VIP-tur vil du virkelig oppdage hjertet av Bulgaria på en VIP-måte.

Turguidet på kun 1 språk per tur. Veiledning som følger:

Mandag / fredag - Turguidet kun på tysk

Onsdag - Turguidet kun på fransk

Lørdag - Turguidet kun på engelsk

Inkludert

  • Nyt dette hjemmelaget 3-retters måltid av den vennlige familien vi besøker. Alle måltider blir laget av familien, og huset selv vil overraske deg. Bygget i tradisjonell bulgarsk stil.

Øvrig informasjon

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Spedbarn er pålagt å sitte på fanget til en voksen

Ikke anbefalt for reisende med ryggskader

Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

Vi trenger navnet på hotellet ditt. Hent på ethvert hotell fra den nordlige kystlinjen i Bulgaria. Hent fra alle hoteller mellom Albena og Varna. Avhentingstid vil bli gitt avhengig av beliggenhet (mellom 08:00 og 08:45)

Informasjon om turen

Spørsmål og svar





Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

Billetter og priser