Safari-kajakavontuur met barbecue en bier

Toon alle 21 foto's
Gratis annuleren beschikbaar

Op deze prachtige plek wacht een geweldig wateravontuur met Bosnische BBQ. Een tocht over de rustige en serene rivier is een onvergetelijke gebeurtenis die natuurliefhebbers met ontzag achterlaat. Geniet van waarnemingen van wilde dieren, vooral de migratie van grote vogels tussen Europa en Afrika, zoals de Grote Reiger (alleen in het trekseizoen, het vroege voorjaar en de herfst).

Nadat u bent opgehaald in Mostar, begint u aan een rit van 25 minuten naar het Cold River-kajakkamp. Eerst zullen we de veiligheidsprocedures doorlopen die nodig zijn voor een soepele en plezierige ervaring. Bunica is een langzame en kalme rivier, dus het is gemakkelijk om op en neer te peddelen en we laten je het zelf en in je eigen tempo verkennen. Stop waar je wilt en ga wanneer je wilt.

Het verbazingwekkende zicht zal voor je onthuld worden waar de hele rivier uit een diepblauw gat ontspringt, verscholen tussen steile kliffen. krijg ongelooflijke foto's.

Daal vervolgens de rivier af en geniet van natuurgeluiden. In het kamp wacht een barbecuelunch. Na een ontspannen lunch gaan we terug naar Mostar.

Dit is inbegrepen

  • Privé-vervoer
  • Lunch
  • Toerkajak

Aanvullende informatie

Hulpdieren toegestaan

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Er zijn speciale kinderzitjes beschikbaar

Niet aanbevolen voor reizigers met ruggengraatletsel

Geschikt voor alle condities

Routebeschrijving

Locatie

Vertrekpunt
Dom zdravlja Mostar, Mostar, 88000
Beste gasten, wacht alstublieft op de parkeerplaats van het ziekenhuis Dom Zdravlja, en kijk uit naar de zwarte Volvo SUV XC60.
Eindpunt
Dom zdravlja Mostar, Mostar, 88000

Beoordelingen van gebruikers

De moeite waard
5.0
Faciliteiten
5.0
Kwaliteit dienstverlening
4.7
Gemakkelijk te bereiken
5.0

Veelgestelde vragen





Heb je een suggestie?

Tickets en prijzen