SCENISK OG PREHISTORISK CRUISE - Musserende vin og gourmetfat

4,8

Over all forventning
60 gjesteomtaler
Dette likte gjestene best
Mulighet for gratis avbestilling
Førerhunder/tjenestedyr er velkomne

Bli med oss ut i vårt spesialbygde grunne landingsfartøy for å utforske 120 millioner år gamle dinosaurfotavtrykk, bortgjemte bukter og slingre seg oppover bekken. Nyt en idyllisk strandlanding og nyt de betagende stedene ved den robuste Kimberley-kysten og kontrastfargene til de knallrøde klippene mot vannvannet i Roebuck Bay. Fuglekikkere vil være i sitt rette element på denne turen med White Breasted Sea Eagles, Brahminy Kites, Ospreys, Pelicans, Jabiru og de tusenvis av vadefugler som kaller Roebuck Bay hjem. Bli overrasket over det marine livet også! Skilpadder og delfiner, inkludert Snub Fin Dolphin, Manta rays, haier og mange flere ofte sett på tur. Dette er den ultimate øko-turen med tilleggsbonusen av dinosaur-fotavtrykk! Nyt musserende vin og gourmetfat mens du cruiser opp Mangrove Eco System of Dampier Creek. Denne turen har noe for enhver smak og er den perfekte kombinasjonen av eventyr og avslapning.

Inkludert

  • Gourmetfat serveres ombord
  • Kjøretøy med klimaanlegg
  • Et glass musserende vin eller appelsinjuice serveres på denne turen.

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Reef Sko - du kan leie eller kjøpe dem hos oss, eller du kan ta med dine egne. Vennligst se vår nettside og gå til 'Plan din tur'-fanen for akseptable sko.

    Guiden snakker følgende språk

    britisk engelsk

    Øvrig informasjon

    Tjenestedyr er tillatt

    Reisende bør minst være i moderat god fysisk form

    Du vil motta en tekstmelding dagen/kvelden før bestillingsdatoen for tur, som informerer deg om hentetiden din. Sørg for at du oppgir et mobilnummer som du vil ha tilgang til under oppholdet.

    Hvis du har bedt om gratis hotelltransport, vær oppmerksom på at hentetiden din vil være opptil 1 time før turtiden din, avhengig av hvilket hotell du har valgt. Vennligst se vår tekstmelding som vil bli sendt ut på ettermiddagen før din turdato, med din nøyaktige hentetid. Hvis du kjører selv til vårt lokale, vennligst kom til tiden som er oppgitt på tekstmeldingen til deg. For planleggingen din vil dette være omtrent 35 minutter før turtiden du har valgt.

    Ikke tilrettelagt for rullestol

    Informasjon om turen

    Sted

    Startsted
    Broome Adventure Cruises, Port Dr 297, Minyirr, 6725
    Ligger på Port Drive. Det nærmeste krysset er Kavite Road, vi er omtrent 200 meter forbi denne avkjøringen og oppkjørselen vår kommer fra Port Drive til venstre. Sørg for at du ankommer lokalet til det nøyaktige tidspunktet som er angitt på tekstmeldingen din som sendes kvelden før den bestilte datoen.
    Endepunkt
    Broome Adventure Cruises, Port Dr 297, Minyirr, 6725

    Dette likte gjestene best

    Spørsmål og svar





    Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

    Billetter og priser