Äventyr på Tasmanian Tasting Trail

Gratis avbokning finns tillgängligt
Servicedjur är välkomna

När vi går på restaurang försöker vi alltid hitta saker att äta som du inte kan göra hemma. Vi har satt ihop en turné som gör just det. Detta äventyr tar dig genom några av Tasmaniens finaste mat- och gårdsupplevelser, som introducerar dig till tryffel, ginseng, tasmansk lax och tasmanska viner och cider.

Har du någonsin hört talas om chokladhonung? Det är värt att smaka. Delta i en tryffeljakt och provsmakning, åk runt på gården på våra elcyklar och träffa de vänliga husdjuren. Stanna sedan vid 41 Degrees South Tasmania. Här kommer du att besöka den arbetande lax- och ginsengfarmen. Ta en kort promenad för att se gårdens vackra omgivningar innan du provar några färskvaror.

Om det inte räcker så har vi fler! Vi åker till Spreyton Cider för en provsmakning och en chans att minnas dina favoriträtter. Det är ett perfekt utrymme för att avsluta våra provningar.

Om du älskar frisk luft, unika matupplevelser och lite äventyr, erbjuder denna turné den perfekta blandningen för en dag ute i Tasmanien.

Detta ingår

  • Kaffe och/eller te
  • Luftkonditionerat fordon
  • Vatten på flaska
  • Elcyklar
  • Alkoholhaltiga drycker
  • Snacks
  • Lunch

Övrig information

Servicedjur tillåtna

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

Transport tillhandahålls på Adventure

Vi kan tillgodose kostbehov såsom vegetariskt, veganskt, glutenfritt etc. Om du har kostbehov. Vänligen ange det för de särskilda kraven vid bokningstillfället.

Information om turen

Plats

Avgår från
Marion Storm, Gloucester Ave 6, Devonport, 7310
Slutplats
Marion Storm, Gloucester Ave 6, Devonport, 7310

Vanliga frågor





Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser