Magnetic Island-zeilcruise vanuit Townsville

Gratis annuleren beschikbaar
Tickets afhalen vereist
Hulpdieren welkom

Na een korte tocht met de veerboot van Townsville naar het paradijselijke Magnetic Island, stapt u aan boord van een luxe zeiljacht voor een paar uur zeilen, ontspanning, plezier en een heerlijke weideschotel.

Vaar langs de adembenemende kustlijn van Magnetic Island met zijn indrukwekkende granieten rotsblokken en pijnbomen voordat u voor anker gaat in een van de afgelegen baaien. Daar heb je voldoende tijd om te zwemmen, over het strand te wandelen en te ontspannen, voordat je geniet van een lokaal geproduceerde weideschotel, geserveerd met biologische wijnen en lokale bieren of frisdranken.

Terwijl u voor anker ligt, kunt u de plaatselijke fauna van dichtbij en persoonlijk ervaren: observeer vleermuisvissen en andere rifvissen, vliegers, zeearenden en schildpadden.

Onze vriendelijke, deskundige bemanning deelt inzichten in het gebied en het levendige zeeleven. Zij geven u ook de mogelijkheid om tijdens uw reis het jacht te besturen of iets over zeilen te leren, als u dat wenst.

Een dag vol plezier en ontspanning om nooit te vergeten.

Retourtickets voor de veerboot naar Townsville zijn inbegrepen.

Dit is inbegrepen

  • Retourtickets voor de veerboot tussen Townsville en Magnetic Island
  • Belasting op goederen en diensten
  • Onbeperkt bier, wijn en frisdrank (bij de lunch en op de terugreis)
  • Lokale garnalen- en antipastoschotel geserveerd met stokbrood (er kan rekening worden gehouden met dieetwensen als u dit tijdens het reserveren aangeeft)

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Hotel ophalen en wegbrengen
    • Gebruik van snorkeluitrusting - u kunt deze zelf meenemen (snorkelen is niet gegarandeerd).

    Aanvullende informatie

    Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

    Hulpdieren toegestaan

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

    Geschikt voor alle condities

    Routebeschrijving

    Locatie

    Ophaalpunt voor tickets
    Breakwater Terminal, Townsville City, 4810
    A: Winter (1 maart tot 30 november) 1. Haal je veerboottickets op: Haal je Sealink-veerboottickets uiterlijk om 9.15 uur op de dag van de ervaring op bij de Breakwater Terminal in Townsville. Om je tickets op te halen, toon je je boekingsbevestiging (bij voorkeur een elektronische versie) aan de reisbalie en zij zullen je je veerboottickets verstrekken. 2. Ga aan boord van de Sealink-veerboot: Je moet de veerboot van 9.30 uur nemen. 3. Ga naar de ontmoetingsplek: Zodra je van boord bent gegaan op Magnetic Island, ga je direct linksaf en volg je de kustlijn naar het Pepper Deck. Raadpleeg de instructies voor de ontmoetingsplek. Let op: je kunt de veerboot van 15.00 uur terug naar Townsville nemen of je kunt op het eiland blijven en er een dagje van maken. B: Zomer (1 december tot 28 februari) 1. Haal je veerboottickets op: Haal je Sealink-veerboottickets uiterlijk om 7.30 uur op de dag van de ervaring op bij de Breakwater Terminal in Townsville. Om je tickets op te halen, toon je je boekingsbevestiging (bij voorkeur een elektronische versie) aan de reisbalie en zij zullen je je veerboottickets verstrekken. 2. Ga aan boord van de Sealink-veerboot: Je moet de veerboot van 7.45 uur nemen. 3. Ga naar de ontmoetingsplek: Zodra je van boord bent gegaan op Magnetic Island, ga je direct linksaf en volg je de kustlijn naar het Pepper Deck. Raadpleeg de instructies voor de ontmoetingsplek.
    Vertrekpunt
    Peppers Blue on Blue Resort Magnetic Island, Sooning St 123, Nelly Bay, 4819
    Nadat u van boord bent gegaan van de Sealink Ferry op Magnetic Island, gaat u direct linksaf en volgt u de kustlijn naar het Peppers Blue on Blue-dek. Het dek bevindt zich buiten het resortrestaurant (u ziet een tafel en stoelen). Uw schipper zal u om 10.00 uur op het dek ontmoeten.
    Eindpunt
    Peppers Blue on Blue Resort Magnetic Island, Sooning St 123, Nelly Bay, 4819

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen